Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-11-2002, 10:28 AM
TbagTim TbagTim is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2
Default Strange "Audio FIles" folder spelling?

I wonder if anyone can explain this one? Sometimes we find that a Protools project will not open on a Tascam MMR/MMP dubber because it cannot locate the "Audio Files" folder associated with the session.
The reason is that the letter "I" of "Files" becomes capitalised and the Tascam looks for the lower-case version (i.e. "Files" not "FIles".)
The projects so far seem to be originating on 5.3.3 HD systems (Mac) and are saved as PT4 or 5.0 format so the Tascams can see the sessions.
Does anyone know what causes the difference in spelling of "Files" as saved by the Protools? So far we have been unable to cause it to happen deliberately.
Inquiring minds need to know!
Tim
Reply With Quote
  #2  
Old 12-11-2002, 04:04 PM
cheese2 cheese2 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 69
Default Re: Strange "Audio FIles" folder spelling?

Yes, I used to see this every now & then as well, but only in the context of older file formats, 4, 5, cant really remember now. Haven't seen it for a few years and I have no idea what could be causing it.

Cheese2
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Force PT10 to make a "Fade Files" folder when saving .ptf? gguardia Pro Tools 10 2 06-15-2012 01:50 PM
"Digidesign" Folder not shown in "Application Support" jollyboss 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-01-2012 03:12 AM
PT 8.1 audio "hits" or "pops" when i open files from PT7... djoeyd77 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-31-2009 04:59 AM
Deleting files in "Audio Files" folder on purpose... Qrackaduck 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-04-2009 02:01 PM
How do I get rid of the old takes that I don't need anymore in "Audio Files" folder? HMT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-24-2003 04:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com