Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2010, 06:39 PM
leecappella leecappella is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 38
Default Setting Up The Microphone

Hi, all. I am fresh and new to this whole Pro Tools thing. If there is somewhere I can go to watch a how to video on certain things, please direct me. Right now, I'm trying to get sound from my microphone. I am unable to figure out how to do so. Any help would be greatly appreciated. Thanks.

Software: Pro Tools M-Powered Essential 8.0.2
Pc: Windows 7
Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2010, 12:09 AM
crashhak crashhak is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Los Angeles
Posts: 154
Default Re: Setting Up The Microphone

Basically you connect mic to your mbox, create track and set up input and

output from I/O column and arm the track, you should be able to get the

sound from mic. Try youtube, there is a lot of video tutorial of pro tools. I hope this helps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Confusion when it comes to setting up a microphone Tastypants Getting Started 3 12-06-2013 07:14 PM
microphone francod 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-07-2007 05:14 PM
mic pre VS microphone Help happasito Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-01-2005 07:26 AM
Microphone help mrguitarguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 11-02-2004 09:27 AM
Setting up microphone on DIGI001 karldrei 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-12-2004 07:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com