Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2005, 01:16 PM
maxserg maxserg is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: St-Roch-de-l\'Achigan, Québec
Posts: 824
Default PT TDM 6,4,1 using MBox Possible

Is it possible to use the MBox in conjunction with a 882/20 to get a total of 10 A-D inputs using PT MIX Plus system?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2005, 01:21 PM
siimlane siimlane is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 20
Default Re: PT TDM 6,4,1 using MBox Possible

It's not possible. You can't use TDM and LE together in one machine
Reply With Quote
  #3  
Old 05-23-2005, 01:33 PM
maxserg maxserg is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: St-Roch-de-l\'Achigan, Québec
Posts: 824
Default Re: PT TDM 6,4,1 using MBox Possible

Thanks siimlane for your interest.

This is not exactly my question.

So is it possible to use MBox with PT TDM?

I know that I cant use both softwares at the same time in the same computer.

I want to know if I can run a 882/20 with the MBox with PT TDM.

Is it feasible?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-23-2005, 03:38 PM
Seeee Seeee is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Colorado
Posts: 1,050
Default Re: PT TDM 6,4,1 using MBox Possible

no. you cant use le hardware with tdm software.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-23-2005, 04:17 PM
maxserg maxserg is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: St-Roch-de-l\'Achigan, Québec
Posts: 824
Default Re: PT TDM 6,4,1 using MBox Possible



Avid and Digi, what a bad mix!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updated Mac Drivers for Mbox, Mbox Pro and Fast Track Ultra now available Avid Technical Alerts 0 10-30-2012 04:24 PM
Mbox mix knob always plays a drum track,Mbox 2 and Pro-tools LE 8: Haezel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-20-2011 02:58 AM
Digi Tech Suppport? Pfft!!! Mbox/Mbox academic Questions WestPhillySoulzition 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-17-2008 01:03 PM
Mbox 2 Pro vs Mbox latency - Mbox 2 Mini pro? marcnyc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-28-2006 08:18 PM
Mbox - Routing the computers audio through the mbox ie. CD Rom, system sounds brownmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-30-2003 03:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com