Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2011, 06:00 AM
raga2000 raga2000 is offline
SPAM
 
Join Date: May 2007
Posts: 91
Default G5 dual core 2ghz

g5 dual 2,is it good for pthd3 8.1?
__________________
nobody can run pt hd pcie in pc like me!!!hahaha...
Reply With Quote
  #2  
Old 02-07-2011, 06:06 AM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: G5 dual core 2ghz

The last version of PT for PPC Macs is 8.0.1cs2. Meaning, no compatibility with HEAT or the new HD interfaces.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #3  
Old 02-07-2011, 07:28 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: G5 dual core 2ghz

everyone sing along:

...incompatible, that's what they are...

__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple Mac Mini Core i7 2GHz QUAD CORE - 4GB RAM - 2 x 500GB gsilbers Buy & Sell 3 05-18-2013 06:17 PM
mac G5 dual core 2ghz? raga2000 macOS 6 01-11-2011 02:06 AM
mac g5 dual core 2ghz? raga2000 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-10-2011 04:10 AM
no CPU power on my Intel Dual Core 2Ghz?? Jeroen Wolff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-17-2006 06:26 PM
New Iamc Dual Core 2Ghz dio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-10-2006 01:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com