Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2009, 09:02 AM
Jason_BMSC Jason_BMSC is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Question Tracks over 48 being deleted from session instead of inactive???

I opened a session on my PT8 LE, which was created on an HD system. In the past when I received sessions like this with over 48 tracks, all tracks over 48 would be made inactive but still accessible. I could physically move the tracks from the bottom of the session to the top, if I wanted to audition them. This time, all tracks exceeding 48 were removed from the session, no longer even located within the track bin or the edit window. Just gone.
What do I need to do in order to access these tracks over 48? Shouldn't they still show up but just as inactive?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2009, 09:04 AM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,660
Default Re: Tracks over 48 being deleted from session instead of inactive???

yes they should be - Are you sure they're not just hidden ?
__________________
David

- MacStudio M1
- HDX II Sonnet xMacStudio
- 16x16 HD i/o x 6
- PT ULTIMATE
- SONOMA
- ProTools Dock / S1 / Control App
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2009, 09:06 AM
Jason_BMSC Jason_BMSC is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Default Re: Tracks over 48 being deleted from session instead of inactive???

Yes, I am absolutely sure. After not finding the needed tracks, I opened the same session on an HD rig and all the tracks were present and accounted for without needing to "Show all tracks"
I also opened the session on another LE rig with the Complete Tool Kit and it showed everything as well.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2009, 10:24 AM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,519
Default Re: Tracks over 48 being deleted from session instead of inactive???

Sounds like a bug
__________________
Bob's room 615 562-4346
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
  #5  
Old 11-03-2009, 10:36 AM
Jason_BMSC Jason_BMSC is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Default Re: Tracks over 48 being deleted from session instead of inactive???

Hmm...this is occurring on three separate machines. On a Mac Pro running LE with an MBox2 Pro, a Mac Book Pro with M-Powered and on an iMac with M-Powered. I'm not disagreeing with you, however it seems very strange that all three would respond the same way.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-03-2009, 04:20 PM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,660
Default Re: Tracks over 48 being deleted from session instead of inactive???

I can't reproduce this over here - Just opened a 70+ track session on "Standard" PTLE 8.0.1 - as well as the PTLEpr 8.0.3 on OS X 10.6.1 and it acted as suspected - tracks above 48 were disabled, but visible.

if this is happening on THREE LE systems, maybe the "bug" is in the HD version you're saving this session on.

Try "Save Session Copy In" - and select 6.9 --> 7.0 session with Mac / PC compat checked - From the HD system, OR from MPTK

and open THAT session in Standard LE - see if it's working properly.

Have you run the latest cs Update for the HD system? - What version PT HD is it?
__________________
David

- MacStudio M1
- HDX II Sonnet xMacStudio
- 16x16 HD i/o x 6
- PT ULTIMATE
- SONOMA
- ProTools Dock / S1 / Control App
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 10.1 I open session tracks wont play says output map is currently inactive shamanrock Windows 16 01-23-2013 06:22 PM
Possible bug with inactive tracks LukeHoward macOS 0 08-27-2012 04:34 PM
Inactive Tracks regarding EA CherylD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 06-28-2011 10:02 PM
OPEN WITH TRACKS INACTIVE???---snow leopard is biting my foot (& tracks) stormmusic Post - Surround - Video 2 10-09-2009 04:43 PM
Inactive tracks still use CPU PhilBuckle Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-27-2004 12:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com