Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2012, 07:53 AM
georgepeter georgepeter is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 24
Default Sample player PT 10

I would like to assign effects and foley to a keyboard. Can anyone a recommend a simple sample player to accomplish this in PT 10?

thanks,

Tony
Reply With Quote
  #2  
Old 01-13-2012, 08:29 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,674
Default Re: Sample player PT 10

Quote:
Originally Posted by georgepeter View Post
I would like to assign effects and foley to a keyboard. Can anyone a recommend a simple sample player to accomplish this in PT 10?

thanks,

Tony
It comes with Structure! the basic version but will do what you want.


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2012, 08:32 AM
georgepeter georgepeter is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 24
Default Re: Sample player PT 10

Thanks for quick reply.

Is there a version that is compatible with PT 10 yet? I'm not finding it.

Tony
Reply With Quote
  #4  
Old 01-13-2012, 09:12 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,349
Default Re: Sample player PT 10

It's included FREE with PT10. Yes it's compatible.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2021 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #5  
Old 01-13-2012, 10:08 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,821
Default Re: Sample player PT 10

You could also download the free Kontakt 5 plugin from Native Instruments. But I'm not sure what functionality is limited with the free version, off the top of my head.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-13-2012, 01:57 PM
signoaudiodesign signoaudiodesign is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Montreal, Quebec
Posts: 35
Default Re: Sample player PT 10

free footsteps but it need full version ok kontakt 4.2.3

http://www.signoaudiodesign.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does PT 10 come with a sample player? greenglassdrum macOS 2 03-03-2013 08:28 PM
Wav sample player Ferrante Pro Tools 10 1 09-11-2012 02:08 PM
Which sampler/sample player? Stig Eliassen Virtual Instruments 8 02-26-2007 03:14 PM
Once again: Sample Player question... maxserg Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-25-2005 01:29 PM
TDM Sample player with NO LATENCY? joy4u Tips & Tricks 5 07-04-2001 10:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com