Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-20-2009, 08:35 PM
jeffmercel jeffmercel is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Default Protools Crashes at Launch (Every Time)

ProTools begins to start up normally, plug-ins begin to load, but once it gets to DigiRewire.dpm it pauses and then quits. I've tried to trouble-shoot on my own, reading the forums and looking for all possible fixes. I started by trashing all the usual ProTools preferences (com.digidesign.plist, DAE Prefs folder, Pro Tools preferences, DigiSetup.OSX, Digidesign Database Folders, etc.) and repairing disk permissions. I've run the pre-binding script, also tried using Applejack in single user mode. I've run the un-install utility in the protools folder and re-installed Protools 8. As a last resort, I backed up my system using SuperDuper and performed a clean install of Mac OS X 10.5.5 (combined update). But alas, I am still having the same issue. I am completely stumped. Please tell me I've missed something really obvious.

15" MacBook Pro
2.16 GHz Intel Core Duo
2 GB 667 MHz DDR2 SDRAM
Mac OS X 10.5.5.
ProTools LE 8.0
Digi002 Rack /Mbox2 Pro
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 9 Crashes at launch (Quit Unexpectedly) ChrisStever Pro Tools 9 4 09-17-2012 03:19 AM
Protools LE crashes on launch when loading Structure.dpm Steve67 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-09-2009 12:26 PM
Protools LE 7.1.1 crashes on launch BGMusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-14-2007 11:55 AM
Free Protools crashes Windows 98 every time. braddman Digidesign Hardware & Software 7 04-09-2005 01:18 AM
Pro Tools Le 6.1 Crashes every Time I launch it ?? Pop-cycle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-04-2003 10:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com