Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-23-2011, 12:04 PM
blake4901 blake4901 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 3
Default Pro Tools 8 LE does not work with my Mbox 2 on Snow Leopard

I have no idea why my Mbox2 will not light up, I tried installing the PT9 drivers and it worked fine. However when I installed the PT8 drivers, it would not light up. I need some help bad!!!!!

I have Snow Leopard btw.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2011, 12:18 PM
Talisker Talisker is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bremen, Germany
Posts: 315
Default Re: Pro Tools 8 LE does not work with my Mbox 2 on Snow Leopard

Well, thats not enough info, what version of PT 8 are you running, which OSX exactly are you using on what kind of computer and so on, hit us
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2011, 12:20 PM
Talisker Talisker is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bremen, Germany
Posts: 315
Default Re: Pro Tools 8 LE does not work with my Mbox 2 on Snow Leopard

Oh, and did you uninstall the PT9 drivers before using PT 8?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2011, 12:59 PM
blake4901 blake4901 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 3
Default Re: Pro Tools 8 LE does not work with my Mbox 2 on Snow Leopard

i have 10.6.6 and PT 8.0 LE. I'm running on a brandnew MacBook Pro with the i7 intel.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-23-2011, 01:14 PM
blake4901 blake4901 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 3
Default Re: Pro Tools 8 LE does not work with my Mbox 2 on Snow Leopard

yes i uninstalled the PT9 drivers.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-24-2011, 01:59 PM
Talisker Talisker is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bremen, Germany
Posts: 315
Default Re: Pro Tools 8 LE does not work with my Mbox 2 on Snow Leopard

You will need the most recent update of PT , which is 8.05
Reply With Quote
  #7  
Old 04-13-2013, 12:50 PM
adam79's Avatar
adam79 adam79 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston, MA
Posts: 597
Default Re: Pro Tools 8 LE does not work with my Mbox 2 on Snow Leopard

I'm having the same problem w/ my MBox 2 using PT LE 8.0.5 and Snow Leopard 10.6.8. Where are the PT 8 drivers for the MBox 2? The only ones I can find on the Avid site are 9.0 and 10.3.3? How do you uninstall any previous drivers? The MBox 2 shows up and connects in System Preferences, but it doesn't in the CoreAudio Manager.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mbox mini (snow leopard, pro tools 8) gloommerchant 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-27-2011 11:27 AM
Pro Tools LE MBox 2 & Snow Leopard 10.6.3 MRowekamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-12-2010 08:24 AM
Does Mbox 1 Work With PT8 On Snow Leopard? rmccam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-04-2010 07:59 AM
Please Help: Pro Tools LE 6.4 Mbox from WinXP to MacOSX Snow Leopard chansen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-08-2010 03:58 PM
PT LE doesn't work with Snow Leopard ! supermarco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-05-2009 05:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com