Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 01-01-2009, 07:43 PM
denka's Avatar
denka denka is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Denmark
Posts: 577
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
We're not avoiding this at all - we've been responding to many threads regarding the Bomb Factory plug-in issues. Obviously with the number of posts over the last few weeks we've not been able to respond (or see) every one of them.

Which assets are you missing, exactly? Did you see the post in the Announcements area under Pro Tools 8 Information regarding Bomb Factory plug-ins and their current status?
I saw that but it doesn't say anything about solutions for those users like me having purchased Digi 003R hardware bundled with retail (boxed) version of Producer Factory Pro V.7 and Ignition Pack 2 Pro (Special Digidesign/Dealer PT8 Promo Deal in Denmark) after 3rd of October 2008?

I miss the assets for BF-2A, Purple Audio MC77, Fairchild 660 & 670.
__________________
AVID HD Native PCIe + HD OMNI; Digidesign 192 I/O (2x) & 96 I/O; Icon QCON Pro & QCON EX; Softube Console 1; NI Kontrol 25; Arturia SparkLE; UAD-2 Satellite DUO; UAD-2 PCIe DUO; Tascam DA-3000; TK Audio BC1-S; Warm Audio WA76; SSL XLogic Alpha Channel (x2); SSL X-PATCH; Lindell Audio 6X-500, 7X-500 & PEX-500 (all x2), lots of TCE & Lexicon reverbs; VintageMaker LittleOne 16/2 Summing Mixer; MUTEC MC3+ SmartClock; Mac Pro (2009) 8 Core 2.26; 24 Gb RAM; Pro Tools HD 12.8
Reply With Quote
  #42  
Old 01-02-2009, 09:26 AM
BigMeany BigMeany is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Detroit
Posts: 99
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

After installation of Celemony Melodyne Studio 3.222 the rewire plugin placed in the plugins folder causes Pro Tools 8 to crash upon startup, Everytime!

Remove the rewire plugin and all is fine.

I'll try installing addictive drums tonight and see what I get.
Reply With Quote
  #43  
Old 01-02-2009, 03:37 PM
brianstoner brianstoner is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 19
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

Are Massey plugins not working with Pro Tools 8?

I have installed L2007 Mastering Limiter Demo and it is not appearing in the available plugin dropdown.

Thanks

b
Reply With Quote
  #44  
Old 01-03-2009, 01:42 AM
mightysphinx mightysphinx is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Los Angeles
Posts: 5
Question Re: Click Plug In

I'm not able to get any signal out of my click generator. The signal generator works like I expect it to but not the click.
Reply With Quote
  #45  
Old 01-03-2009, 10:18 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is online now
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,481
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

Appears that MC77 will not work with 8. I have installed the Classic Compressors bundle, but removed the BF2A as I only have authorization for the other plugins (from the MIX3 to HD3 bundle upgrade). It says I don't have authorization for the MC77, which I most certainly do as I see it in my iLok list of plugins. I'm not aware of any standalone install DMG file for the MC77 alone.

Thanks,
Sig
Reply With Quote
  #46  
Old 01-03-2009, 10:50 AM
RussUK RussUK is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Northern Ireland
Posts: 3,725
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

Quote:
Originally Posted by brianstoner View Post
Are Massey plugins not working with Pro Tools 8?

I have installed L2007 Mastering Limiter Demo and it is not appearing in the available plugin dropdown.

Thanks

b
Yep all Masseys are fine.
__________________
I work with amazing people who do incredible things.

Founder of the Expert Sites.
Reply With Quote
  #47  
Old 01-03-2009, 03:33 PM
jollo jollo is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 50
Smile Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

x
Reply With Quote
  #48  
Old 01-03-2009, 03:52 PM
dayadon dayadon is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Puyallup, WA
Posts: 30
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

Hello.

My problem in PT 8 is the GUI for Garritan Steinway Pro ARIA. It loads fine, but I have to click way above the item on the ARIA interface to get that feature to open.

I'm using a Mac Pro 2.66 with OS X 10.5.6, 12 gig memory.

Thanks.

Dennis
Reply With Quote
  #49  
Old 01-03-2009, 07:25 PM
ebonyles ebonyles is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Boston
Posts: 94
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

Addictive Drums as well as Hybrid both unresponsive tho they do not crash the session and also graphics have a "press the reset button on your nintendo" look. Also more H/W buffer messages than is normal.
__________________
2.66Ghz Mac Pro Duo Core 3GB Ram
OSX 10.5.6 MBox2 External 250GB HD
PT LE 8.0cs2
Battery3, Klassic Keys, Addictive Drums, RennMaxx, Production Toolkit, Vienna Special Edition
Reply With Quote
  #50  
Old 01-03-2009, 07:37 PM
bentley bentley is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: concord, ca. usa
Posts: 43
Default Re: Plug In Issues under PT8 - Full List with Solutions Here

REASON ISSUE
uploaded the free reason for digi 3.0 from the propellor site as was reccomended .

All looks fine except when I try launching, I get a "can't find or install reason engine".
I got the auth and serial codes correct and the reason icon starts bouncing and everything...

Where is the engine?

macpro 2.8 10.5.5 2 gig ram, ptle8, 003r+
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Super TDM Plug ins;TC VSS3,Master X,Line 6,Sonic Solutions,Eventide TDM Plug Ins Digitaliz Buy & Sell 3 07-26-2013 05:39 AM
firewire issues on G5 - opinions and solutions! Andi R 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-15-2005 05:32 AM
Plugin list too full JFogarty 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-23-2005 05:10 AM
LIST of PT6/HD Upgrade Warnings/Solutions The Mink Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-22-2003 10:34 AM
Are *ALL* Dealers Charging Full List For HD Upgrade? tech_head Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-04-2002 01:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com