Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-30-2012, 10:01 AM
HostMary HostMary is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: encinitas
Posts: 6
Default Blue symbol in mins/secs in editing??

I use Pro Tools LE 9 every day for recording and editing voice overs on my Mac 10.5.8. Today there's a blue symbol in the mins/secs and bars/beats header above the recording box that is controlling the editing. I can't figure out what I must have clicked on for it to appear and I can't edit unless I get rid of this.

Anyone know what did and how to undo it?

Thank you,
Mary
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Random freezes using Pro Tools 9 on new Macbook running Lion OS (blue screen editing) pabloprieto2002 Pro Tools 9 9 08-11-2012 06:40 AM
Waveform symbol I've never seen before... joelnewport Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-31-2009 09:15 AM
The red ban symbol on Quicktime? yogirama Digidesign Hardware & Software 0 01-21-2003 02:20 PM
Making the circled P symbol? azure sky 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 09-04-2001 05:30 AM
Blue Screen after 15 secs... fluid Digidesign Hardware & Software 8 11-18-2000 06:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com