Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2010, 05:34 AM
THE KAMEN BIZ THE KAMEN BIZ is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Rochester NY
Posts: 30
Default Cant hear audio

First off im not new to useing protools so heres my issue

i have protools 7.4le-mbox 2 pro... And when i try to record audio useing the mic line i cant hear it thru the speakers.... Also when i try to use the aux input to record audio i cant hear it... I can see it recording but cant hear it...

If i just play a random song it useing the media player or dvds i can hear it but no audio streaming thru ptle 7.4..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
So totally tonfused ??? In PT10 hear the audio but strangely there is no audio track stevetasker Pro Tools 10 3 01-20-2013 08:34 PM
Can't hear audio..help please! pianosdr Pro Tools 10 0 10-15-2012 09:41 AM
can't hear audio!! mutley Pro Tools M-Powered (Mac) 3 10-13-2009 02:24 PM
Can't hear Audio from other Apps. SteveGarman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-14-2005 12:24 PM
Can't hear Audio CD??? MADFERRIT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 11-06-2000 12:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com