Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2007, 07:37 PM
ultimateninja ultimateninja is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
Default Need a 002r power harness?

Im pretty sure my 002r has a case of the disfunctional powerharness. it started clicking, and randomly not showing the 1394 led or the sampling rate led, but the mute light was red, and the optical out was red. i looked at the internal led's and they would sporatically go on and off with the exterior lights. i need to get this harness fast (if that is the problem.) i have had no luck finding it at sweetwater. digi tech support...can you help?

thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2007, 07:39 PM
Windshore Windshore is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Default Re: Need a 002r power harness?

Classic Harness issue... call support Mon. AM... if you're really in a crunch, do a search on the forum, there are home remedies that work pretty well.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2007, 07:31 AM
ultimateninja ultimateninja is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
Default Re: Need a 002r power harness?

alright, so i bought this off ebay and do not have it registered. if there is a free way to register i would, but i do not know of any. i am willing to buy this powere harness, although id rather not. at this point i just need it fast, a i have sessions coming up VERY soon. i have tried all the home fixes like cleaning and reseating the harness, allw ith no avail. it works a bit smoother, but still not acceptable.

if anyone knows where i can get this FAST, please reply.

thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 02-05-2007, 07:35 AM
Shawn Simpson Shawn Simpson is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Olathe, KS
Posts: 1,948
Default Re: Need a 002r power harness?

You've already gotten the correct reply from the other poster. Call tech support and explain the situation. They are the only ones who will be able to supply that harness for you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002r Power harness? Sixstringer7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-19-2013 10:23 AM
002R Faults + power harness + no phantom power DaveSB 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-26-2009 01:10 AM
Here's how to fix the power harness on your 002r.. PaddyNixon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 07-13-2006 11:08 PM
power harness on 002R chrisk23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-03-2005 11:06 PM
002R power harness JFreak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 06-14-2004 09:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com