Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2005, 01:33 PM
grasshopper47 grasshopper47 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 8
Default Digi 002 makes clicking noise and craps out. Help

After the 002 is on for a few minutes it makes an unusual clicking noise and the software can no longer "communicate" with it. Then the 002 is useless and won't respond when turned on, not even as a standalone mixer. I don't think it has anything to do with the computer, but the hardware itself. After an hour it'll do this all over again, working for about 10 minutes first.

Is there away to reset the 002 hardware to factory settings or unscramble it?
Help would be greatly appreciated!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2005, 02:31 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,806
Default Re: Digi 002 makes clicking noise and craps out.

This is very likely a problem with the power harness inside the unit. Please contact Digidesign Tech Support for repair information.

650.731.6100
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 002 Workstation refuses to power up, just makes a repeating clicking noise Stormshadow2k 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-05-2012 03:33 PM
Digi Tech Support: Control|24 Clicking Noise on Power On Krumbz ICON & C|24 14 05-19-2012 11:41 AM
Digi 002 makes noise @ low buffer settings gvees 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 05-29-2009 11:54 AM
Digi 003 Rack clicking noise during power up thefremonts 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-13-2007 09:08 AM
Digi 002 rack clicking noise and LED's flashing inside saw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-07-2003 06:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com