Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2004, 03:10 PM
Bus 7-8 Bus 7-8 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8
Default Only getting output from the left speaker

This is not strictly a Pro Tools problem but this site has such great audio buffs that it's worth a try. Since I installed a DVD player I've discovered that I'm only getting output from the left speaker. I've checked all the panning/balance and volume levels on all my audio programs (including the DVD software) but they don't appear to be the problem. I've also opened up the computer and checked for dodgy connections. When I plug into my M box (the headphone output) and lauch a PT session both speakers are fine. It seems that it only happens when I plug into the computer's line-in (I have two and I've checked both)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2004, 04:12 PM
graveleye's Avatar
graveleye graveleye is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Georgia, USA
Posts: 2,243
Default Re: Only getting output from the left speaker

Hi Bus,
Not sure how you have your dvd player plugged in, but with mine you have a really small plug wire that goes from your dvd/cd drive and plugs to your mother board. On many mobos the jack is only two posts stick up from the board itself. Check to make sure you plugged that in correctly. I could be pretty easy to plug it in firm, but only one of the male posts on the board is actually covered. Does this make sense? Good luck,
Kev
__________________
GIGABYTE X58A-UD3R, INTEL CORE i7 960, NVIDIA GEFORCE 8400GS, WIN 7, MOTU 896mk3 HYBRID, PT 10.3.2


Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2004, 07:00 PM
Bus 7-8 Bus 7-8 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8
Default Re: Only getting output from the left speaker

Wow, cheers Kev(!) I just replugged it and it is working fine. That is very much appreciated. Another problem I had has been solved in this forum
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound only coming out of left speaker chrisshack89 Windows 5 05-29-2013 12:35 AM
Only left speaker works benzclk1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 07-02-2009 01:48 PM
c/24 no sound in left speaker out raga2000 ProControl, Control|24, Command|8 2 06-04-2007 02:11 PM
Left Speaker Only tsewards 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 12-04-2006 06:24 PM
Buzzing in left monitor speaker neil_mcdermott ICON & C|24 5 08-10-2002 02:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com