Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2012, 03:14 AM
mjmurray mjmurray is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Seaham, Australia
Posts: 1
Default Eleven Rack not Booting in Standalone Mode

Hi Folks

I've just taken delivery of a new Eleven Rack and it works fine when connected to my iMac. It will not boot properly in standalone mode however (not connected to computer). It gets stuck on the Eleven Rack Logo. I have tried resetting the unit as per instructions in the Avid help area and also updated the firmware to the latest version.

Have I made a classic beginner's mistake and done something stupid or do I have a hardware problem?

Any guidance from those more experienced would be very much appreciate. I have a live performance in 2 weeks and I'd love to have everything working in time for that show.

Michael
Reply With Quote
  #2  
Old 07-16-2012, 09:37 PM
31storguk 31storguk is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: CA
Posts: 2
Default Re: Eleven Rack not Booting in Standalone Mode

Hi Michael,

Were you able to resolve your eleven rack not booting issue? If so could you please share what you did to resolve the issue?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-16-2012, 10:29 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,931
Default Re: Eleven Rack not Booting in Standalone Mode

I would use your free ASC that you get with a new Eleven Rack to contact Avid support and get help. This is such a rare event that I don't think you will find much help here. Avid may give you back the ASC if you ask nicely as this is likely a hardware fault. you might get though their phone support for hardware repair without an ASC, but the ASC may just make this all happen more easily/quicker.

Check with the retailer, there is a (slim chance) they may also take a unit back- a much higher chance if ti was a demo or open box unit or similar.

Darryl
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack - Standalone - No sound on startup schristie Eleven Rack 101 07-26-2015 10:31 AM
Eleven Rack Standalone Editor brianiac5150 Eleven Rack 315 02-07-2015 04:53 PM
Eleven Rack not booting stuck at logo 31storguk Eleven Rack 23 05-04-2014 01:47 PM
Eleven Rack Standalone driver, and editor. Blurgh Eleven Rack 22 01-09-2012 09:16 AM
Eleven rack (11R) slow booting past "setting up midi" Edleigh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-25-2011 09:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com