Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-23-2004, 05:26 PM
BELA D MEDIA BELA D MEDIA is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 49
Default WaveDriver and QuickTime Playback

Strange. I have the QuickTime sound out set for... waveOut: Digidesign Digi 002 channel 1-2
but it will not trigger/playback sound on my 002. No problems with Windows Media Player. Does anyone know why?

Thank you in advanced
FB
Bela D Media
__________________
Best,
Bela D Media
http://www.beladmedia.com
Reply With Quote
  #2  
Old 12-23-2004, 06:51 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: WaveDriver and QuickTime Playback

If your Digi hardware is listed it should work.. try increasing the buffer settings.. also see if you have the latest version of QuickTime installed. Are you running iTunes for Windows too?

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools wavedriver and Quicktime alt234 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-13-2007 08:13 PM
Wavedriver + Quicktime??? afox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-02-2007 03:07 AM
Wavedriver Support Needed - No Playback rockrev 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-19-2006 10:51 PM
Quicktime + Media Player + Wavedriver issues neeel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-22-2004 03:00 AM
QuickTime not playing w/WaveDriver 6.1.1 Timeo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-18-2004 06:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com