Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-17-2005, 12:09 AM
instro001 instro001 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 26
Default PRO TOOLS 7 ASIO DRIVER PROBLEM

After upgrading to Pro Tools 7, I began to notice that the ASIO driver is either missing or is not functioning. This issue was acknowledged while using Cubase when i noticed the program ran slow and the the Digidesign ASIO driver wasnt present. Anybody have issues with Pro Tools 7 ASIO?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asio driver problem !? minniPT Windows 18 12-10-2012 08:47 PM
DIGI ASIO DRIVER PROBLEM WITH FL 8 "Not Enough ASIO output channels available. scottthafoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 04-19-2010 01:45 PM
ASIO / Wav Driver Problem (or maybe not) jboaze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-28-2004 10:44 PM
002 ASIO Driver Problem shipwrecked 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-15-2004 05:36 PM
ASIO Driver Install Problem splattstudio Pro Tools TDM Systems (Win) 9 11-05-2003 12:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com