Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-31-2004, 03:26 PM
bigbubbaj bigbubbaj is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Colorado, USA
Posts: 1,457
Default Help! ProTools Freezing!

My protools 6.4 is freezing ramdomly now, but consistently.

I just exchanged my firewire card for a new Adaptec FireConnect 4300 which is on the approved list.

My system specs

Gigabyte 7n-400-L1 (Nforce 2 Ultra 400)
Athlon XP 2800+
1GB Ram
40 GB system Drive
75 Gb audio drive
Video 1 GeForce 2 GTS 64mb
Video 2 Geforce 4 MX 420 (pci) 64Mb
Adaptec Fireconnect 4300 1394
Digi002Rack


System tweaked according to DigiDesign (system ->performance settings, etc)

I swapped out the firewire card with the off brand I had before(exchanged with the FC 4300, so cant try that one any longer) because I thought maybe that was causing my frequest underruns/overflows in the Playback engine settings.

Now with one on the approved list, PTLE is freezing, and the whole computer is freezing.

I do not have any IRQ conflicts, the 1394 is on its own IRQ.

I am highly skilled at computers, so I am not your average (no offense) user. This is just boggling my mind.

I restored my system to clean from a ghost, and still am having the problems.

I might have to give Digi a call tomorrow after work. This 002r is like 2 weeks old, so I am inside the support. I was just hoping any of you had some ideas.

Scratching my messy head because I am about to pull all of my hair out,

Bigbubbaj
__________________
5198 Studios
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools 10 hd on sony vio keeps freezing ADEIGHt Pro Tools 10 3 04-04-2013 04:22 PM
Protools and 003 keep freezing? KevinAllen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-08-2010 07:36 PM
Protools 6.4 Freezing N@W 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-18-2006 08:58 AM
G5 w/ 002, Protools keeps freezing PLEASE HELP!!! gryzing 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-20-2004 08:07 PM
5.1 sys 9.1 protools mysterious freezing snape Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-01-2001 05:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com