Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-21-2011, 09:30 PM
bfire bfire is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Jyväskylä, Finland
Posts: 4
Default PT 10 + SSL Alpha-Link Madi-AX and MIDI

Hi there....

I have a problem with midi in PT 10 and SSL! In some reason I can not find the midi channels from PT. I have HUI controller and I try to get it work with PT10 and SSL Alpha-link. Have anyone some idea what I sould to do?

BF
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 and SSL X Logic Alpha Link Madi AX Basslab macOS 0 01-25-2013 09:07 AM
HDX Madi with SSL Alpha-Link AX sammyfarr Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 08-11-2012 04:11 PM
does Alpha-link Madi works with PT9? coloquinte Pro Tools 9 21 07-11-2011 11:09 PM
SSL Alpha Link Madi AX and xtreme64 card bluemix macOS 4 01-04-2011 06:23 PM
HD PCIe with SSL Delta link MADI HD Alpha link MADI AX Juraj Bernáth Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-10-2009 07:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com