Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2010, 04:11 PM
JD85 JD85 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default Problem opening big sessions.

Pro Tools LE 7 with *Mbox (1) Connected through USB

Computer:
Windows XP
Compaq CQ5110y PC
AMD Athlon 7550 Dual Core Processor
2.51 GHz, 2.87 GB of Ram (System Memory 3GB
320GB Hard Drive

Added Plug Ins:
Waves Diamond
Antares Autotune

This computer came with windows 7 but the mbox (1) didn't want to work with Windows 7 so I installed XP on it. The recording sessions are perfect and the mix sessions too. The only problem is that after I add all the effects and mix the track down well, I cannot quit the session and reopen it. Windows shows the "END NOW" messeage and then takes me to the "SEND REPORT" window that comes up briefly after. I don't get an error number at all. Is this a processor (RAM) problem or is it the mbox (1)? I need to know what improvements to make (buy) on my system for this not to happen as it totally constraints my ability to open a session the next day; I have to finish sessions on the same day because they wont open later.

Thanks.
*That is the first mbox
Reply With Quote
  #2  
Old 11-19-2010, 05:53 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,419
Default Re: Problem opening big sessions.

You really need to post a Sandra report for your computer.
Help us help you - what you need to know before posting!
it could be many things. You listed a single hard drive and Pro Tools should have a second APPROVED hard drive for recording. Also, list the versions of your Waves and AutoTune plugins(maybe you have old or incorrect versions for your system).
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem opening sessions out of nowhere mdb123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-08-2011 04:20 PM
PT7 problem opening old sessions gerax 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-22-2005 05:35 PM
**Problem: Certain sessions crash on opening... DustySpuds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-04-2005 09:51 AM
Problem opening sessions sequence025 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-14-2003 08:09 PM
Problem opening 5.1 sessions with 5.1.1 jeffreyc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-04-2001 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com