Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 40
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: matte81
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-02-2011, 10:49 AM
Replies: 3
Views: 2,966
Posted By matte81
Re: New HD

OK, thank's!

My old HD is broken, so I need to put in a new one to my macbook. How does this effect PT license (codes and all that)?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-18-2011, 02:42 PM
Replies: 3
Views: 2,966
Posted By matte81
New HD

I need to install a new internal hard drive to my computer. How does this effects my Pro tools system? Do I need a new code to install PT on my new hard drive? Please tell me what I have to do.
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-28-2010, 04:28 PM
Replies: 1
Views: 2,545
Posted By matte81
Digi 003 rack+ wont find all 8 interfaces

Only two inputs are being found in the software PT 8 even though I use my Digi 003 rack+ with 8 XLR inputs. What's wrong?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-08-2010, 03:06 PM
Replies: 10
Views: 6,038
Posted By matte81
Re: Firewire 800 -> firewire 400?

Thanks everyone!

I see... I still don't get why one has to have an extra drive. I did fine whit my Mbox 2 and my old MacBook, no problems there.

Exactly why do you need an extra drive? It...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-08-2010, 07:15 AM
Replies: 10
Views: 6,038
Posted By matte81
Re: Firewire 800 -> firewire 400?

Thanks a lot! I should do just fine with just the cable then.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-08-2010, 06:48 AM
Replies: 10
Views: 6,038
Posted By matte81
Re: Firewire 800 -> firewire 400?

Thanks! I hope you're right. I got this answer from Avid but I dont understand everything:

The FireWire 800 port on Apple's computers is backwards compatible with FireWire 400 devices, but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-08-2010, 06:24 AM
Replies: 10
Views: 6,038
Posted By matte81
Firewire 800 -> firewire 400?

I have an MacBook Pro with FW800 and I´ve just purchased a Digi 003 device. Digi 003 has FW400.

Does it work with a FW800 -> FW400 cable? Will I have to do any configurations?

Thanks!
Forum: Virtual Instruments 06-04-2010, 12:10 PM
Replies: 1
Views: 2,316
Posted By matte81
How to sell Virtual instruments?

I have Velvet and Structure LE on discs. Is it possible to sell those? How does it work?

Thank you!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-31-2010, 09:38 AM
Replies: 1
Views: 2,851
Posted By matte81
My Authorization code?

My Authorization code dosent show om my avid account. I purchased an Digi 003 I've registered the hardware.

Does it take time before the info gets in om my account?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-31-2010, 08:32 AM
Replies: 0
Views: 2,538
Posted By matte81
trouble installing

I'm having trouble installing and register Pro tool 8. I have register the hardware i bought but i don't understand how i register the software? I already have an account on Avid an older versions av...
Forum: Virtual Instruments 11-13-2008, 03:52 PM
Replies: 1
Views: 2,887
Posted By matte81
Structure LE library?

I´ve installed Structure LE and copied the library to my driver but i cant use the library for some reason? What have i done wrong? Were shall i put the library?
Forum: Virtual Instruments 11-11-2008, 07:21 AM
Replies: 5
Views: 2,807
Posted By matte81
ilok

Do i have to have my ilok connected to my computer always in order to use virtual instruments?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-11-2008, 06:10 AM
Replies: 2
Views: 2,335
Posted By matte81
Le 7.1.1 - le 7.4

whats the difference between Pro tools Le 7.1.1 and 7.4? And, does Le 7.1.1 works with Mac OS X 10.5.4?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-27-2007, 03:43 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Re: MacBook 2,16 GHz core 2 Duo with PTLE 7.1.1 = Problems??

Thank you fpr answering! I will try to find a fax machine, but is it possible to get comfirmation by mail? or how does it work?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-27-2007, 05:34 AM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-26-2007, 04:31 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Re: MacBook 2,16 GHz core 2 Duo with PTLE 7.1.1 = Problems??

ive bought the mbox in second hand recently and we are about to do the owner transfer. the only problem is that i dont know from were i should fax it, i dont own a fax-machine! There must be another...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-24-2007, 03:53 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Re: MacBook 2,16 GHz core 2 Duo with PTLE 7.1.1 = Problems??

Maybe you are right, but one want to be sure that that could solve the problems before you go and buy stuff..
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-23-2007, 02:22 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-20-2007, 03:24 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Re: MacBook 2,16 GHz core 2 Duo with PTLE 7.1.1 = Problems??

still not know what the problem is.. digi dosent seem intrested in helping
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-19-2007, 03:03 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Re: MacBook 2,16 GHz core 2 Duo with PTLE 7.1.1 = Problems??

I should try to turn of the dashboard. Still is strange with the looping sound that appears..
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-19-2007, 12:55 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-18-2007, 12:54 PM
Replies: 14
Views: 3,166
Posted By matte81
MacBook 2,16 GHz core 2 Duo with PTLE 7.1.1 = Problems??

I have the new MacBook 2.16GHz Intel Core 2 Duo (MB063LL/A, black) and i try to run PT LE 7.1.1 with Mbox2.

Ive runned into some problems that i cant get rid of. The major and most annoying...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-02-2007, 03:54 PM
Replies: 1
Views: 1,859
Posted By matte81
Re: Mac OSX 10.4.10 + PT 6.9.2=?

I´m running 10.4.10 on macbook with mbox2 PT LE 7.1.1 and ive been having lots of different problems and i´ve heard from many that 10.4.10 dosent work great with PT yet.. Maybe we just have to wait...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-25-2007, 01:05 PM
Replies: 9
Views: 2,629
Posted By matte81
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-25-2007, 06:51 AM
Replies: 9
Views: 2,629
Posted By matte81
Re: Why does it Crunch??

Thanks!!

I´m also getting CPU for nothing! If i Buffer size 512mb, using only one track without plug-ins i still run in to CPU-overload. I always have to work with the highest buffer size.....
Showing results 1 to 25 of 40

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com