Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mattshort
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-12-2010, 05:44 PM
Replies: 6
Views: 5,027
Posted By mattshort
Original Mbox

I just got a new MacBook Pro w/OS 10.6.3 and am upgrading to PT8. I just found out my Mbox won't work anymore with 8.0.3 (thanks Avid). Will 8.0 work on OS10.6.3? That's the last version to support...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2008, 11:32 AM
Replies: 1
Views: 2,414
Posted By mattshort
mbox mini beeping when routing through mix board

I have my line outs on my mbox mini going into a Mackie mixboard (DFX-12). I get a loud beeping sound and white noise. Plugging headphones directly into the mini sounds fine. Only when I go through...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-08-2007, 01:40 PM
Replies: 31
Views: 5,059
Posted By mattshort
Re: UNINSTALLED AND INSTALLED PRO TOOLS 7.0 AND IT WON\'T LAU

I installed the OSX update and all is well, thanks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-08-2007, 01:37 PM
Replies: 2
Views: 2,055
Posted By mattshort
Re: 10.4.10 Update trouble/Question...please help!!

This should make it work fine...
http://www.digidesign.com/index.cfm?navid=54&itemid=22904
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-08-2007, 11:31 AM
Replies: 31
Views: 5,059
Posted By mattshort
Re: UNINSTALLED AND INSTALLED PRO TOOLS 7.0 AND IT WON\'T LAU

I'm having the same problem. Protools was quitting on me alot. I went on digi's website and installed the latest update. It didn't really fix anything, I was still experiencing the unexpected quits....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-28-2007, 03:18 AM
Replies: 2
Views: 2,367
Posted By mattshort
Re: Problematic audio

I have Final Cut and Soundtrack just isn't giving me good enough results. Most of the offending audio is over dialog so, its a little tricky. I was hoping to find a plug-in like Cedar Tools (PC only).
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-27-2007, 12:45 PM
Replies: 2
Views: 2,367
Posted By mattshort
Problematic audio

I'm a video editor trying to clean up some audio from a shoot of a speaker in a high school gym. The speaker was miked with a lav for the video recording but, was holding a handheld for the talk. The...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-16-2007, 06:48 AM
Replies: 2
Views: 2,431
Posted By mattshort
Re: 7.3 Weirdness

Trash all Prefs or just PT Prefs? And where are they located?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-15-2007, 02:59 PM
Replies: 2
Views: 2,431
Posted By mattshort
7.3 Weirdness

When mixing a session, clicking on the timeline changes the track from waveform to volume or vice versa. This just started happening. I was mixing all day with no problems then this started happening...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-29-2006, 10:14 AM
Replies: 0
Views: 2,521
Posted By mattshort
Transport control through MIDI?

I recently bought an M-Audio Axiom 49 midi keyboard. Is there a way to assign the transport controls on the keyboard to operate the transport in ProTools? I'm on 7.3.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-06-2006, 10:32 AM
Replies: 4
Views: 2,466
Posted By mattshort
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-06-2006, 08:07 AM
Replies: 4
Views: 2,466
Posted By mattshort
Re: Trashing Trial Plug-ins

DV Toolkit isn't there nor is Digitranslator. I looked in Spotlight and came up with nothing. I guess they are trashed but, how do I turn off the warnings when I launch PT?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-06-2006, 02:47 AM
Replies: 4
Views: 2,466
Posted By mattshort
Trashing Trial Plug-ins

My trial period had expired for a few plug-ins I had installed awhile back. Yesterday I tried to trash the plug-ins (I got tired of clicking the numerous warning screens at start up) but, couldn't...
Forum: Tips & Tricks 03-09-2006, 10:00 AM
Replies: 1
Views: 2,392
Posted By mattshort
Re: Combining 2 sessions?

nevermind, I figured it out.
Forum: Tips & Tricks 03-08-2006, 12:32 PM
Replies: 1
Views: 2,392
Posted By mattshort
Combining 2 sessions?

I need to combine two sessions. The first session has the instrumental and the second has the vocals. The vocals are of over 100 voices recorded at different times. This is why its not all on one...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-25-2005, 03:51 PM
Replies: 2
Views: 2,252
Posted By mattshort
Re: Having trouble getting volume while recording

The Antares is the hardware version (not a plugin) plugged into the insert on the Mbox. When I record, I can hear the vocals but, it is much lower in volume than the other recorded vocals and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-24-2005, 02:06 AM
Replies: 2
Views: 2,252
Posted By mattshort
Having trouble getting volume while recording

I'm adding vocals to a session done at another facility. I'm having trouble getting any kind of volume out of my Mbox. Any vocals I record I have to crank up the gain to bring the levels up to the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-29-2005, 12:09 PM
Replies: 4
Views: 2,681
Posted By mattshort
Re: External Firewire Drive is not a valid audio volum

Sometimes this simple fix is overlooked. In the systems preferences under energy saver>sleep, make sure the 'Put hard disk(s) to sleep when possible' box is unchecked and set both sliders to never.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-29-2005, 11:59 AM
Replies: 1
Views: 1,907
Posted By mattshort
Unstability

Without a doubt, PT is the most unstable program I've ever used! I never know what is going to happen no matter where I click. Everytime I press the spacebar I wonder if I'm going to crash. Its...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-23-2005, 12:58 PM
Replies: 3
Views: 2,448
Posted By mattshort
Re: Closing a session?

That's exactly the problem. Thanks, Taddy
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-21-2005, 09:33 AM
Replies: 3
Views: 2,448
Posted By mattshort
Closing a session?

When closing sessions lately, I get the warning 'PT is not finished performing some tasks. Close anyway?' The only time this doesn't come up is if I let it set for a while before I close the session...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-28-2005, 10:51 AM
Replies: 0
Views: 2,386
Posted By mattshort
PT won\'t launch

After recent problems with Tiger (not being able to shut down and CDs wouldn't eject), I tried a number of different remedies. One of the things I did was reinstall the OS. Now Protools won't launch...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com