Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 209
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Bixby
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-03-2008, 09:16 PM
Replies: 3
Views: 2,546
Posted By Bixby
noob ? - not possible to write automation while recording?

It seems ProTools disables automation on tracks that you've record-enabled.

Is there no way to write automation while recording audio?

What kind of PT setup does one need to accomplish this?
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-26-2007, 03:15 PM
Replies: 0
Views: 2,266
Posted By Bixby
getting peakme pluggo to work with 7.3

Hi,

I'm wondering if anyone is able to run the peakme pluggo from jk plugs (http://www.sonoria.pl/jk/pluggox.html) successfully on 7.3. It seems to indicate it requires an old version of pluggo,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-20-2007, 01:24 PM
Replies: 1
Views: 2,364
Posted By Bixby
How to install 7.3.1 WITHOUT CoreAudio Manager?

I'm using an Mbox (original) with a G4 Mac mini, standard config.

Long story short is that I'm having some wierdness with Realplayer and CoreAudio Manager - Realplayer seems to have latched on to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-16-2007, 06:32 PM
Replies: 3
Views: 2,458
Posted By Bixby
Re: Upgraded to 7.3.1 - now PTLE won\'t open

Ok, problem fixed.

I had to uninstall and then install 7.3 and then the upgrade.

Things seems to be working ok.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-16-2007, 05:57 PM
Replies: 3
Views: 2,458
Posted By Bixby
Re: Upgraded to 7.3.1 - now PTLE won\'t open

Oh, and I'm running an original Mbox.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-16-2007, 05:24 PM
Replies: 3
Views: 2,458
Posted By Bixby
Upgraded to 7.3.1 - now PTLE won\'t open

I was previously running 7.3cs1 on my stock G4 Mac mini, no problems.

Just upgraded to 7.3.1, repaired permissions, and now PTLE won't open. I get a single bounce of the icon in the dock. Nothing...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-11-2005, 04:55 PM
Replies: 0
Views: 2,268
Posted By Bixby
using PTLE 7.0 with different user accounts

I've got two user accounts. Installed PTLE 7.0 with the admin account. Then went to the non-admin and made it an admin. Then tried to open PTLE 7.0. It doesn't make it past the splash screen before...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-26-2005, 05:50 AM
Replies: 9
Views: 2,933
Posted By Bixby
Re: edit session via internet?

This says you can "broadcast" any audio in OSX, but I'm not sure it applies to PT:

NiceCast (http://www.rogueamoeba.com/nicecast/features.php)

I use Audio Hijack from Rogue - great product.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-25-2005, 08:21 PM
Replies: 9
Views: 2,933
Posted By Bixby
Re: edit session via internet?

This might be about as close as you can get right now:

Source Connect (http://www.source-elements.com/Source-Connect/)

Gotta have PT on both ends, and it's not cheap, but looks cool.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-20-2005, 05:02 PM
Replies: 1
Views: 2,377
Posted By Bixby
Please help: suddenly PTLE doesn\'t play or -9093

I'm running Windows XP Pro on an approved machine, PTLE 6.4. Everything's been running smoothly for some time. But today, I open up an extremely simple session (one mono audio track) and try to play...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-20-2005, 06:44 PM
Replies: 2
Views: 1,811
Posted By Bixby
Re: Wavedriver wierdness - please help

Sorry for the slow response.

The files are 44.1kHz, 16 bit, mono.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-19-2005, 07:17 PM
Replies: 2
Views: 1,811
Posted By Bixby
Wavedriver wierdness - please help

I've got to be missing something obvious-

I've got both the wavedriver and ASIO drivers loaded onto my rig, with PTLE 6.4.

I have no problems listening to audio through, say, Firefox (with a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-12-2005, 08:01 PM
Replies: 1
Views: 2,808
Posted By Bixby
XP: Any way to disable the ALT key menu function?

I use the ALT key often in combination with the mouse scroll wheel for zooming in/out. But it's problematic, because after doing that, if I don't hit the ALT key again, and then for instance hit the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-12-2005, 06:35 AM
Replies: 4
Views: 2,381
Posted By Bixby
Re: MBox and Mackie Mixer

I find the Mbox pres to be a bit warmer/musical, though a bit noisier (at extreme gain levels) than Mackie VLZ Pro pres. Generally I prefer the Mbox pres.

But as always, try it with your...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-24-2005, 06:06 AM
Replies: 2
Views: 2,239
Posted By Bixby
Re: Mbox users: what\'s your noise floor?

Anyone? Should take less than a minute to check.

I get about -87dB on one system, and -76dB on another.

Thanks again.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2005, 06:12 PM
Replies: 3
Views: 2,472
Posted By Bixby
Re: Problem installing ASIO driver

Make sure you're installing the correct driver - for some versions of PT you need to use the ASIO driver that's included in the update, and not the standalone.

Hope that helps.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2005, 06:08 PM
Replies: 2
Views: 2,239
Posted By Bixby
Mbox users: what\'s your noise floor?

Just curious, as I'm getting different results (as much as 10dB difference) between different systems. I attribute this to USB noise, if such a thing exists...

Anyway, recording analog, with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-18-2005, 12:05 PM
Replies: 1
Views: 2,811
Posted By Bixby
Mbox ASIO driver not working with Sound Forge 8

I was excited to hear Sound Forge 8 has ASIO support.

So to test, I installed the Digi ASIO driver and the trial version of Sound Forge 8. Problem is, Sound Forge doesn't show the mbox as an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-16-2005, 06:36 PM
Replies: 3
Views: 2,470
Posted By Bixby
Re: Gain (lack of) Problem: any help is appreciate

Trade in the AT822 for the AT825. It sounds better, has real connections, and can take phantom power.

You might check your battery in the 822.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-25-2005, 09:10 PM
Replies: 11
Views: 3,878
Posted By Bixby
Re: Please help - intermittent digital distortion

Well, good to know I'm not the only one!

Still very frustrating when I lose a 30 minute interview because of this kind of thing. One of the reasons I went with PT was because of its supposed...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-25-2005, 07:17 PM
Replies: 11
Views: 3,878
Posted By Bixby
Re: Please help - intermittent digital distortion

I actually do have another Mbox, so I'll switch them out and see if that changes things.

The problem is, the issue is so extremely intermittent that it'll take quite a while before I even feel...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-25-2005, 12:21 PM
Replies: 11
Views: 3,878
Posted By Bixby
Re: Please help - intermittent digital distortion

I'm quite sure it's in the Mbox or PT.

The rest of the signal chain is an RE20 into a Wheatstone analog broadcast board then into the Mbox (line in, obviously). We use this chain to go to other...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-25-2005, 11:32 AM
Replies: 11
Views: 3,878
Posted By Bixby
Please help - intermittent digital distortion

Or maybe clocking issues. Here's the deal:

We use an Mbox to record analog in. PTLE 6.4, Win XP pro, all the proper settings. Every now and then, and there seems to be absolutely no logic/pattern...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-08-2005, 07:37 PM
Replies: 2
Views: 2,619
Posted By Bixby
Re: ALT key zooming issues

Not a bad idea, but I like the many levels of zoom available through the scroll wheel.

I can't be the only one that this happens to?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-08-2005, 06:12 PM
Replies: 2
Views: 2,619
Posted By Bixby
ALT key zooming issues

I frequently use the ALT key combined with the mouse scroll wheel for zooming. But if I do that, and then hit the spacebar to play without pushing the ALT key again, the "file" menu will show itself...
Showing results 1 to 25 of 209

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com