Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 86
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Mad Genius Audio
Forum: macOS 09-11-2012, 06:29 PM
Replies: 4
Views: 3,487
Posted By Mad Genius Audio
Re: PT lags after 9073 error

I did indeed optimize the system, and kept double-checking after the restart and shut down. Like I said, I know that the bulk of the issue was my own ignorance in not retrieving my hard drive when...
Forum: macOS 09-10-2012, 08:38 AM
Replies: 4
Views: 3,487
Posted By Mad Genius Audio
PT lags after 9073 error

Hey all,

I searched some of the other related threads for the 9073 error, and didn't find anything that quite pertained to the issue I ran into. Short version:

Was multitracking a band, and...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-16-2010, 07:18 PM
Replies: 2
Views: 2,622
Posted By Mad Genius Audio
Re: Recorded audio shifts forward

Good call, I'll go give that a shot, I'll let you know the results.

MGA
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-15-2010, 10:07 PM
Replies: 2
Views: 2,622
Posted By Mad Genius Audio
Recorded audio shifts forward

Hey all,

I may just be freaking out, but lately when I've been tracking myself to Pro Tools, I make sure to play very tight to the rhythm section (EZDrummer, so it's locked to grid), yet when I...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 05-11-2010, 08:22 AM
Replies: 1
Views: 3,248
Posted By Mad Genius Audio
Copy/Paste MIDI issues

Hey all, I've been working on this big project, playing an entire score into PT via MIDI to create a soundtrack for a high school to sing to. My issue is that throughout the course of this project,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-19-2010, 09:09 AM
Replies: 0
Views: 2,230
Posted By Mad Genius Audio
PT 8.0.3 Update error

This is a new one. Running Mac OSX 10.5.8, 2.16GHz processor 2 GB RAM (PT already works, just want to update). In trying to run the updater, I get "The installer could not install some files in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-05-2010, 08:21 PM
Replies: 2
Views: 3,129
Posted By Mad Genius Audio
Re: Digi Velvet install error

Will try, thanks a lot!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-05-2010, 09:20 AM
Replies: 2
Views: 3,129
Posted By Mad Genius Audio
Digi Velvet install error

Hey all, in trying to update computers at my school for upcoming PT certification classes, I'm attempting to install and update Velvet. In trying to install Velvet, I get an error during...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-17-2010, 02:28 PM
Replies: 6
Views: 3,877
Posted By Mad Genius Audio
Re: Oxygen8/PT plugins

It shouldn't be "ignored," I just didn't understand why it kept telling me "OFF," but I've FINALLY got it all figured out.
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-15-2010, 02:11 PM
Replies: 6
Views: 3,877
Posted By Mad Genius Audio
Re: Oxygen8/PT plugins

Through trial, tribulation, tears, and tyranny I've finally got it. Thanks!
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-15-2010, 01:49 PM
Replies: 6
Views: 3,877
Posted By Mad Genius Audio
Re: Oxygen8/PT plugins

Any time I try to upload a new preset to my controller, I simply get "OFF" on my LED display.
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-15-2010, 01:12 PM
Replies: 6
Views: 3,877
Posted By Mad Genius Audio
Re: Oxygen8/PT plugins

It's the setting up a preset that I'm still a bit confused on. We use MIDI Monitor at school, it's a very helpful tool. And in using Enigma, I can see where I can assign commands to the different...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-14-2010, 02:56 PM
Replies: 6
Views: 3,877
Posted By Mad Genius Audio
Oxygen8/PT plugins

I may have gone and messed things up, I hope someone out there can clear this up. I was working with the AIR instruments bundled with PT8, and I was first working with Boom, and had no problems...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 03-13-2009, 07:38 PM
Replies: 4
Views: 7,126
Posted By Mad Genius Audio
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 03-13-2009, 12:01 PM
Replies: 4
Views: 7,126
Posted By Mad Genius Audio
Re: Configuring EZdrummer for multitrack

I believe that was it. Thanks!
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 03-13-2009, 11:35 AM
Replies: 4
Views: 7,126
Posted By Mad Genius Audio
Configuring EZdrummer for multitrack

I've looked through what I believe to be all applicable .pdfs that came with Pro Tools 8 (too damn many for my liking), but can't quite find how one can configure Pro Tools for multitrack routing...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-27-2009, 08:54 PM
Replies: 2
Views: 2,430
Posted By Mad Genius Audio
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-26-2009, 10:09 PM
Replies: 2
Views: 2,430
Posted By Mad Genius Audio
Able to edit Prefs for Instrument track?

Hey all, so far, I'm very impressed with Pro Tools 8. However, when I go to make a new Instrument track (I find a lot more convenient than setting up a MIDI and aux track), it defaults to Regions...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 10-10-2008, 12:59 PM
Replies: 1
Views: 3,619
Posted By Mad Genius Audio
M-Powered and EZdrummer issue

Hey all. Lately, I've been trying to lay down some tracks using EZdrummer. For some reason now, when I insert any sort of pre-programmed MIDI file into my session, and try to navigate, I get an...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 01-13-2008, 09:25 PM
Replies: 0
Views: 2,311
Posted By Mad Genius Audio
MIDI gone nuts

I hope I'm not the only one to have this problem at some point. I've been laying down some MIDI tracks lately, and for some reason, when I go to play, when I hit a note, a small clip of the note...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 01-11-2008, 07:29 PM
Replies: 3
Views: 40,735
Posted By Mad Genius Audio
Re: Show Grid in PT

Sweet. That one's going on a sticky note.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 01-11-2008, 07:12 PM
Replies: 3
Views: 40,735
Posted By Mad Genius Audio
Show Grid in PT

Talk about absolute brain fart. I was just cleaning up my workspace, and all of a sudden, my grid disappeared in my edit window. I could swear I've seen a "Show Grid" option a couple times, but I...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-07-2007, 01:41 PM
Replies: 18
Views: 4,151
Posted By Mad Genius Audio
Re: Setting up transport controls with Oxygen in PT

I think I might have accidentally mapped some panic command on one of the knobs, because it's not an issue anymore. I'll take a look at the resonance knob some more. Thanks for the help, man. I...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-07-2007, 12:55 PM
Replies: 18
Views: 4,151
Posted By Mad Genius Audio
Re: Setting up transport controls with Oxygen in PT

Alright, sorry for the triple post. Another problem is that either after a few minutes, or after I use one of the CC knobs, all the transport command buttons stop working. I have to completely exit...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-07-2007, 12:49 PM
Replies: 18
Views: 4,151
Posted By Mad Genius Audio
Re: Setting up transport controls with Oxygen in PT

I took a quick look at my Xpand channel, and it turns out that the Resonance knob in Xpand turns all the way up when I press my rewind button. Any thoughts on how that's fixed?
Showing results 1 to 25 of 86

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com