Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 41
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Daviskenn
Forum: Pro Tools 2019 06-23-2019, 08:54 AM
Replies: 8
Views: 1,460
Posted By Daviskenn
Re: how do I revert to 2018?

Worst version of PT's I've ever used. Probably averaging 5 crashes a day and no way to track down what's causing it. I've never reverted to a previous version, but I'm in the process of doing it...
Forum: macOS 10-24-2018, 10:04 AM
Replies: 5
Views: 5,822
Posted By Daviskenn
Re: Pro tools 10 resets preferences

Is there any answer to this? I'm on PT 2018.7 and PTs deletes all my prefs about 3 times a week.
Forum: Pro Tools 2018 04-16-2018, 04:58 PM
Replies: 2
Views: 2,788
Posted By Daviskenn
Pro Tools 2018.4 Crashing on Mac

I'm using a couple of intensive virtual instruments - Keyscape, Vienna Instruments and Superior 3...I have several of them frozen, but still seem to get some crashes/Freezing. Annoying...hasn't...
Forum: Pro Tools 12 03-14-2016, 12:23 PM
Replies: 239
Views: 65,268
Posted By Daviskenn
Re: How's 12.4 running for you?

I'm pretty frustrated. 12.3 ran well for me. I'm having CPU overloads in 12.4 and 12.4.1. I've changed the disk cache - seems like it's different for different sessions. But honestly, this should be...
Forum: Pro Tools 11 02-24-2014, 11:38 AM
Replies: 3
Views: 2,550
Posted By Daviskenn
PT11: Fades not working on one track

Really weird...I can create fades on other tracks, but none of the fades on my vocal track will work. I can pull the handle and dramatically fade in or out and nothing. It shows the fade, but doesn't...
Forum: macOS 04-30-2013, 11:06 AM
Replies: 8
Views: 2,789
Posted By Daviskenn
Re: problem 10.3.5

I never use the DL Manager...There's an option in the copy that says you can download it by clicking "Here"...Then it DL's a little faster and just like regular DL's...
Forum: macOS 01-22-2013, 09:23 PM
Replies: 14
Views: 7,819
Posted By Daviskenn
Re: Pro Tools 10 Won't start anymore!

Well, seems like that was the problem...I did the full uninstall and reinstalled 3.2 and everything is (more) kosher...
Forum: macOS 01-22-2013, 05:34 PM
Replies: 14
Views: 7,819
Posted By Daviskenn
Re: Pro Tools 10 Won't start anymore!

10.3.3 is a wreck on mine too...trying now to revert to 10.3.2...I had the same bouncing icon. Opened up "Console" on my mac and the crash report said that Pro Tools crashed because some files...
Forum: macOS 01-18-2013, 08:10 PM
Replies: 5
Views: 3,336
Posted By Daviskenn
Re: Recording delayed several hundred samples

So, when I trash preferences, this stops...but it has come back several times...any ideas?
Forum: macOS 01-17-2013, 04:31 PM
Replies: 5
Views: 3,336
Posted By Daviskenn
Re: Recording delayed several hundred samples

Here's another screenshot. I opened a new session, 24/44.1, 1024 buffers. I just recorded claps to a click. The regions on the left are with DLY COMP ON, regions on the right are with it off...so...
Forum: macOS 01-17-2013, 02:18 PM
Replies: 5
Views: 3,336
Posted By Daviskenn
Re: Recording delayed several hundred samples

Using a Symphony i/o. Recording at 1024 buffers 24/44.1 and using the Apogee Maestro for no latency monitoring. Also using the ADAT out from the Symphony to a Hearback monitoring system.
For...
Forum: macOS 01-10-2013, 11:00 AM
Replies: 5
Views: 3,336
Posted By Daviskenn
Recording delayed several hundred samples

Is anyone else experiencing this? It doesn't happen all the time...For the life of me, I can't figure it out. Sometimes when I record, it is out of time several hundred samples...
Forum: macOS 12-22-2012, 06:42 PM
Replies: 8
Views: 6,012
Posted By Daviskenn
Re: Audio recording out of time

Not using pt hd, so I don't believe that option is there. It's really weird, though. This happens sometimes, and then won't happen the next time I record. Doesn't seem to be any rhyme or reason...
Forum: macOS 12-20-2012, 10:09 PM
Replies: 8
Views: 6,012
Posted By Daviskenn
Re: Audio recording out of time

Yes - delay comp is on max. But no plugs are on the channel.
Forum: macOS 12-20-2012, 05:03 PM
Replies: 8
Views: 6,012
Posted By Daviskenn
Audio recording out of time

This would occasionally happen prior to 10.3.2, but it seems to happen all the time in this version. Every piece of audio I record is about a thousand samples late. Anyone else have this problem?...
Forum: Pro Tools 9 01-14-2011, 04:56 PM
Replies: 1
Views: 3,070
Posted By Daviskenn
Question about selling Digi 003 hardware only...

I bought a Digi 003R that came with 7.4. I upgraded to 8 and now I've upgraded to 9. Since my harware is now redundant, I assumed that I could sell my Digi 003 hardware to someone that was looking...
Forum: Virtual Instruments 11-08-2010, 04:34 PM
Replies: 6
Views: 3,592
Posted By Daviskenn
Re: VI's with PT 9

I'm running the first gen Xeon Dual 2.66 Mac Pro with 5 gb RAM...I just upgraded to PT9 and I'm getting a lot of Running out of memory messages when running pretty intensive VI's. I've got 4...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-03-2009, 11:50 AM
Replies: 18
Views: 7,346
Posted By Daviskenn
Re: Latency compensation implementation?

Not to be a cynic, but all this hemming and hawing from Digi about it being a hard implementation in LE is BS. EVERY OTHER DAW offers this - it's not an unknown commodity. It's basically the only...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-16-2009, 08:24 PM
Replies: 26
Views: 8,232
Posted By Daviskenn
Re: LE Plugin Delay Compensation (Monthly Request Pt. 1)

I'd pay for it too...which is ridiculous. I would go ahead and be full-time PT's if it had ADC.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-27-2009, 09:21 PM
Replies: 20
Views: 7,712
Posted By Daviskenn
Re: Lost Communication with device - increase hardware buffer - shouldn't need to.

OK - I'm confused...I'm getting these buffer timeouts with instruments (like Superior Drummer) too. I've always connected my Digi003 to the FW 400 slot in the back of my Mac Pro and the hard drive to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-12-2009, 05:46 PM
Replies: 11
Views: 6,880
Posted By Daviskenn
Re: AD/DA converter or Microphone Pre-amp recommendation

I just sold my Rosetta 200 and used it with PT's...Not that it was bad by any stretch, I just found that it's a little mid forward in the 2-5K range. Anyway, it's a HUGE improvement on the sound...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-22-2008, 07:31 PM
Replies: 4
Views: 2,689
Posted By Daviskenn
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-22-2008, 12:00 PM
Replies: 4
Views: 2,689
Posted By Daviskenn
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-21-2008, 08:20 PM
Replies: 72
Views: 15,523
Posted By Daviskenn
Re: PT 8 VI Performance

I've got a Dual 2.66 Xeon with 6 Ghz of Ram and I've never been able to get close to 64 without errors. I've successfully run 128 with around 30 tracks in 7.4, but PT8 definitely seems a little more...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-21-2008, 07:48 PM
Replies: 4
Views: 2,689
Posted By Daviskenn
Can a saved project in PT8 be opened in 7.4x?

Probably a pretty stupid question, but I'm doing some overdubs and opened the 7.4 project in 8 and saved it in 8. Will it open? Do I need to "Save Copy In"? There's a drop-down box, but it doesn't...
Showing results 1 to 25 of 41

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com