Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jj5000
Forum: Pro Tools 10 04-01-2012, 01:05 PM
Replies: 3
Views: 2,489
Posted By jj5000
Re: Nudge is still resetting in 10 - anyone else?

Thanks very much for the help.
I was just thinking about it and I had a suspicion that the driver for the interface could be causing the problem.
I'll do some troubleshooting with turning that off...
Forum: Pro Tools 10 03-29-2012, 04:45 PM
Replies: 3
Views: 2,489
Posted By jj5000
Re: Nudge is still resetting in 10 - anyone else?

Can someone do me a quick favor?
Open a session, set the nudge value to 1024, close and save session and Pro Tools, reopen the session and see what the nudge value is set to?
Would be great! Thanks!
Forum: Pro Tools 10 03-27-2012, 12:25 PM
Replies: 3
Views: 2,489
Posted By jj5000
Nudge is still resetting in 10 - anyone else?

Wondering if it's just me.
Since upgrading to PT 10 whenever I set the nudge value, say to 1024, when I save, close, and reopen the session the value is reset to 1000.
Forum: Pro Tools 10 03-24-2012, 04:23 PM
Replies: 1
Views: 2,411
Posted By jj5000
Re: Bug? Nudge is resetting when opening saved sessions

Sorry for the bump but I'm still having this issue with the nudge and as an update it seems to also be randomly happening even when the session is open.
Thanks
P.S. upgraded to 1.0.1.1 still same...
Forum: Pro Tools 10 03-20-2012, 09:00 PM
Replies: 1
Views: 2,411
Posted By jj5000
Bug? Nudge is resetting when opening saved sessions

Hi there,
Nudge value in my sessions are 1024 but after saving and reopening it resets to 1000. Never had this problem before PT 10.

PT HD 10
i7 quad mac mini server 8Gb RAM etc.

Thanks for...
Forum: macOS 02-24-2012, 05:18 PM
Replies: 5
Views: 3,570
Posted By jj5000
Re: Installing PT 10 - Should I uninstall 9 or

Okay, that sounds good.
Just maybie a quick fix of the mac permissions after the install (or before?)
I'm assuming all the old plug-ins either roll over or get updated?
Forum: macOS 02-24-2012, 08:15 AM
Replies: 5
Views: 3,570
Posted By jj5000
Installing PT 10 - Should I uninstall 9 or

Installing PT 10 - Should I uninstall 9 or just run the installer over 9.
I know a fresh install is always better, just wondering if there are any serious issues.
Thanks.
Forum: Pro Tools 9 02-22-2012, 10:12 PM
Replies: 11
Views: 5,946
Posted By jj5000
Re: A Cry For Help...

Ok Dragon, et all...

I a m t i r e d :) but I've gone through the plug-ins using none, using all, using only what is instantiated in the session, not using only whats instantiated in the...
Forum: Pro Tools 9 02-22-2012, 09:16 AM
Replies: 11
Views: 5,946
Posted By jj5000
Re: A Cry For Help...

Thanks for the responses!

Well, lets see.
I'm not using a firewire drive.
I've tried running the sessions/audio files on the second internal HD and the system drive. Interesting thing there is...
Forum: Pro Tools 9 02-21-2012, 10:08 PM
Replies: 11
Views: 5,946
Posted By jj5000
A Cry For Help...

Playback and record always stops with cpu overload errors due to plug-ins.

It started on my macbook. I upgraded the ram and went through all the fix tutorials. Upgraded to Pro Tools 9.

So I got...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-18-2012, 01:23 PM
Replies: 0
Views: 2,708
Posted By jj5000
Auto-Tune 7 TDM/RTAS auth crazyness

I originally (foolishly) installed the RTAS ver of AT 7 and now have downloaded and tried to install the TDM ver like I should have but now I get an authorization error.

I tried to go through the...
Forum: Pro Tools 9 12-11-2011, 04:26 PM
Replies: 0
Views: 2,393
Posted By jj5000
Disabling a hardware option at startup (OSX question)

Hope I don't ruffle any feathers posting here but I didn't get any answers on the M-Audio message board, and it's probably more of an osx question.

The Fast Track Pro has a common problem with...
Forum: Pro Tools 9 12-03-2011, 07:50 PM
Replies: 0
Views: 2,411
Posted By jj5000
Fast Track Pro 1.8.1 driver does not show up and kills PT aggregate

In the about section after installing 1.8.1 it says "driver version not available".
Also the option for the pro tools aggregate goes away. This is all resolved when I roll back to 1.8.0
any help...
Forum: Pro Tools 9 12-03-2011, 07:46 PM
Replies: 0
Views: 2,521
Posted By jj5000
Crossfade not working

Can't crossfade all of a sudden. Command F doesn't work and it is grayed out in the edit menu... Any help appreciated!

Sorry posted this in the mac forum too but maybe some one with WIN has...
Forum: macOS 12-03-2011, 07:29 PM
Replies: 0
Views: 2,219
Posted By jj5000
Crossfade not working

Can't crossfade all of a sudden. Command F doesn't work and it is grayed out in the edit menu... Any help appreciated!
Forum: macOS 09-11-2011, 02:41 PM
Replies: 1
Views: 2,348
Posted By jj5000
Best way to transfer existing audio to second disk?

I have a bunch of sessions with the audio data in the sessions folder on the system drive.

I wand to move this for obvious performance reasons to the other drive.
The question is what is the...
Forum: macOS 04-11-2011, 10:19 PM
Replies: 20
Views: 40,179
Posted By jj5000
Re: Pro Tools Aggregate I/O

When I installed PT9 I found my fasttrack pro doing odd things so I switched over to the pt aggregate in the IO settings and things were less odd, but working better.
Then I discovered that PT 9 had...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 02-27-2010, 10:06 PM
Replies: 2
Views: 2,516
Posted By jj5000
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 02-26-2010, 07:29 PM
Replies: 2
Views: 2,516
Posted By jj5000
Why does PT8 not show up as a 64 bit process in the activity monitor?

Macbook, snow Leapord, am I doing something wrong?
Thanks
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-07-2010, 02:36 PM
Replies: 1
Views: 2,404
Posted By jj5000
8.0.3 Creating Poppong and Clicking and a Hum

Macbook 2.4Ghzwith 10.5.6 4 MB RAM M-Audio fasttrack pro

Anyways, everything was working fine until I upgraded from PT8 8.0.2 to 8.0.3 now I'm getting clicks and pops during playback/recording and...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-08-2009, 08:52 PM
Replies: 2
Views: 2,591
Posted By jj5000
Looking to move to PC so I can use a Delta 1010LT

Has anyone made the move from Mac to PC recently?
I've heard the i7 is the way to go. Any pitfalls I should lookout for in the migration? Sorry if all this is redundant or has been asked before...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com