Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Zuzudaddy
Forum: Windows 10-10-2012, 06:34 AM
Replies: 2
Views: 3,772
Posted By Zuzudaddy
Re: USB 3.0 compatibility

I would go get a small powered 4 port USB 2.0 hub and connect it to your existing USB 2.0 port use that to run the ilok and the interface. Then you will have your USB 3.0 port open for other things...
Forum: Pro Tools 10 10-05-2012, 09:16 AM
Replies: 12
Views: 6,114
Posted By Zuzudaddy
Re: ilok2 issue

Here is a quote from the windows installation notes from avid :

"Pro Tools does not recognize iLok connected to USB3 ports (PTSW-158204)
Texas Instruments USB3 controllers are currently...
Forum: Pro Tools 10 10-05-2012, 06:53 AM
Replies: 12
Views: 6,114
Posted By Zuzudaddy
Re: ilok2 issue

Hello,

Maybe you know this, but if your ports are USB3 ilok2 is not compatable. This is the only thing I can think of. I have ilok 2 and protools 10.3.1 running on HP latop and an Alienware...
Forum: Pro Tools 10 03-30-2012, 09:23 AM
Replies: 1
Views: 1,849
Posted By Zuzudaddy
Re: Levels

That is not a simple question to answer. If I were you I would get a book or look on YouTube for some videos on proper gain staging. There are many variables to consider in the final mix. If your...
Forum: Windows 03-28-2012, 04:33 PM
Replies: 10
Views: 6,791
Posted By Zuzudaddy
Re: Pro tools 10 will not install!!!!!

Please goto the top of this page and read the before you post. Without quite a bit of info, it's very hard to help you.

Sean
Forum: Windows 03-25-2012, 09:06 AM
Replies: 7
Views: 6,303
Posted By Zuzudaddy
Re: new external drive with pro tools 10

Your integrated graphics might also be a problem. Some do better than others. Also make sure your using USB for the external drive connection.
Forum: Pro Tools 10 03-06-2012, 05:33 PM
Replies: 3
Views: 4,071
Posted By Zuzudaddy
Re: PT probleme

Did you try enabling input monitoring ?? Just a first guess.
Forum: Windows 03-02-2012, 04:33 AM
Replies: 9
Views: 3,272
Posted By Zuzudaddy
Re: video card

Well from what I know, nvidia cards tend to have better luck then ATI.

Sean
Forum: Windows 03-01-2012, 02:34 PM
Replies: 9
Views: 3,272
Posted By Zuzudaddy
Re: video card

Well I use an Nvidia gtx 590 card with dual monitors and it works perfectly so far. But this is a fairly high end card and is kind of expensive.

Sean
Forum: Windows 03-01-2012, 05:05 AM
Replies: 4
Views: 3,872
Posted By Zuzudaddy
Re: PT10 Refusing to play audio...

Yes record all your sessions to the external HDD. Do you know what the spindle speed is? Your interface should be fine. Make sure you perform all of the avid recommend windows 7 system tweaks.
...
Forum: Windows 02-28-2012, 05:15 PM
Replies: 3
Views: 3,054
Posted By Zuzudaddy
Re: Another "unable to locate hardware" question.

I use a laptop for editing sometimes and I use the focus rite vrm box. It's a USB 24/48 playback device only that has it own dedicated ASIO driver and is cheap. It has a 1/4 inch stereo out and a...
Forum: Windows 02-28-2012, 03:56 PM
Replies: 4
Views: 3,872
Posted By Zuzudaddy
Re: PT10 Refusing to play audio...

Let me say that overall your computer is a little under powered for PT 10. But that's not saying it wont work better than now. Here is where I would start.

From your report it shows miss matched...
Forum: Windows 02-27-2012, 06:34 AM
Replies: 9
Views: 7,705
Posted By Zuzudaddy
Re: Pro Tools Crashes when bouncing to mp3?

I have the same problem on two different machines. For me when I bounce to any format, protools crashes about 10 or 20 seconds in, it just hard freezes and I have to end the process to get out. What...
Forum: Pro Tools 10 02-27-2012, 06:24 AM
Replies: 7
Views: 7,678
Posted By Zuzudaddy
Re: Another Blue Yeti!

Hello,

You should be able to use the yeti with pTools. I would try downloading and installing ASIO4ALL , then goto the settings for ASIO4ALL and enable my microphone. Then shutdown computer plug...
Forum: Windows 02-24-2012, 04:37 AM
Replies: 395
Views: 125,140
Posted By Zuzudaddy
Re: Pro Tools 10 Freezes

Just FYI I also have the Alienware aurora r3 but with the nvidia gtx 590. Running PT 10.0.1 I have not had any freezing with the most current driver from nvidia.

On my laptop it has the older...
Forum: Windows 02-23-2012, 09:05 PM
Replies: 46
Views: 14,782
Posted By Zuzudaddy
Forum: Windows 02-23-2012, 08:25 PM
Replies: 46
Views: 14,782
Posted By Zuzudaddy
Re: Cannot Load 48k session 44.1 is ok???

Have you tried your Siig card? Also I assume you have done all the windows 7 system tweaks avid recommends? Were you able to record at 48k in capture ?
Forum: Windows 02-23-2012, 06:54 AM
Replies: 46
Views: 14,782
Posted By Zuzudaddy
Re: Cannot Load 48k session 44.1 is ok???

Once you get the 1.5.2 installed and do the factory reset it will take you back to 150a Build 181. Send me your email and I can send you the installer.

Sean
Forum: Windows 02-22-2012, 11:57 AM
Replies: 1
Views: 3,024
Posted By Zuzudaddy
Re: Pro Tools 10 Audio Problem

Hello,

I dont think your onboard sound card will work well with pro tools. While it may be OK for gaming, since the motherboard you bought is designed for gaming. There are problems with the...
Forum: Windows 02-22-2012, 08:35 AM
Replies: 46
Views: 14,782
Posted By Zuzudaddy
Re: Cannot Load 48k session 44.1 is ok???

Its not a protools problem per se. I had the studiolive and protools 9 working at 48k on a desktop and a laptop, and now have studiolive and protools 10 working on both as well. Give me some time and...
Forum: Windows 02-21-2012, 08:10 PM
Replies: 46
Views: 14,782
Posted By Zuzudaddy
Re: Cannot Load 48k session 44.1 is ok???

Did you use the 1.5.2 UC installer or the 1.5.3 installer. If you installed 1.5.3 over 1.5.2 without removing some registry items and some folders, thats part of the problem, like i said its a tricky...
Forum: Windows 02-21-2012, 07:11 PM
Replies: 46
Views: 14,782
Posted By Zuzudaddy
Re: Cannot Load 48k session 44.1 is ok???

Hello. I have windows 7 64bit running protools 10.01 with a studiolive 16.4.2 I can record and mix at 24/48. These two devices are picky about what order you change the settings. Also very important...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com