Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SamuelLJackson
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-09-2008, 12:07 AM
Replies: 2
Views: 2,257
Posted By SamuelLJackson
Re: help! abysmal RTAS/virtual instrument performance on my

weird- my original reply to you looks gone. but ya, it was the airport. i read the digidesign help thread and smacked my head. thanks for wanting to help citi!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-08-2008, 10:44 PM
Replies: 2
Views: 2,257
Posted By SamuelLJackson
help! abysmal RTAS/virtual instrument performance on my MBP

original post deleted. solution: turn the airport off
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-26-2007, 08:07 PM
Replies: 176
Views: 160,082
Posted By SamuelLJackson
Re: Audio Record or Playback Volume Error Info

Geez, I'm the one who's laaaaaaaame. I found out that I needed 7.1.1 in June 23 '05 release notes, and then noticed that the same thing is plastered all over pages 4 and 5 of this very thread. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-25-2007, 02:55 PM
Replies: 176
Views: 160,082
Posted By SamuelLJackson
Re: Audio Record or Playback Volume Error Info

Ya- same thing for me as hywelpayne. I got a brand spanking new Mac Book Pro, and even upgraded to a 7200 rpm internal hd, only to find I can't even open a new session just to edit some dialog. ...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com