Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jonbridges
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-05-2010, 09:27 AM
Replies: 1
Views: 3,054
Posted By jonbridges
Wink Monitor Outputs 003 Rack - Line Level?

This should be a simple one for someone out there.

I want to plug the Monitor O/P's of my 003 Rack into the line level I/P of my desktop speakers. That way I can use a splitter to mix my...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-27-2006, 08:00 PM
Replies: 0
Views: 2,327
Posted By jonbridges
Quicktime Not Functioning Properly

Please has anyone else had this problem? I can import a quicktime movie, but when I playback the movie I cannot move the timeline without getting a 30 second lag-out until it finally stops. ...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-14-2006, 06:13 PM
Replies: 0
Views: 2,209
Posted By jonbridges
Radium 49 Not working? Windows button annoying?!

Hey guys, I just fought my way through a day of troubleshooting so I thought I'd post my solution to a problem here.

I have a 2496 Audiophile Card with PTools M-Powered, and an M-Audio Radium 49...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-11-2006, 01:37 AM
Replies: 0
Views: 2,301
Posted By jonbridges
Quicktime issues with ProTools 7

Hi guys,
I'm running on Windows XP Pro and a 2.8 GHz Processor. 2 1GB sticks of RAM, Audiophile 2496 M-Audio Card.

Whenever I try to import a quicktime movie I can play it, but as soon...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-08-2006, 10:35 PM
Replies: 8
Views: 2,123
Posted By jonbridges
Re: PT7 M-Powered EDU

Here's another place to try;

www.studica.com (http://www.studica.com) , .ca

Same price, I believe. It is the full version too, but I'm not too sure about the upgrade thing. I would call...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-04-2006, 06:09 PM
Replies: 0
Views: 2,107
Posted By jonbridges
2496 Bouncing Latency?!?

Hi, I have M-Powered PTools with a 2496 Audiophile PCI card.

I was trying to bounce some loops for ambiences when I first encountered this problem;

There is space at the beginning of the...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com