Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Isadore
Forum: Pro Tools 12 06-24-2018, 07:01 AM
Replies: 1
Views: 1,216
Posted By Isadore
Re: no sound from monitor or headphone

I think I resolved it by re-setting the Apollo 8.
Forum: Pro Tools 12 06-24-2018, 05:21 AM
Replies: 1
Views: 1,216
Posted By Isadore
no sound from monitor or headphone

Last night when I shut everything down, everything was working fine, but this morning there is no sound coming from both the monitors and the headphones. There is signal however. I am running PT...
Forum: Pro Tools 12 06-22-2018, 11:54 AM
Replies: 5
Views: 1,453
Posted By Isadore
Re: wavelenght question

I reset both tracks and things appear back to normal. I'm not sure what happened but thanks for the tip
Forum: Pro Tools 12 06-22-2018, 05:15 AM
Replies: 5
Views: 1,453
Posted By Isadore
Re: wavelenght question

It seems to sound fine. Maybe I accidentally resized it.
Forum: Pro Tools 12 06-22-2018, 05:06 AM
Replies: 5
Views: 1,453
Posted By Isadore
Re: wavelength question

an odd occurrence happened on my PT 12.5.2. While recording stereo tracks of an acoustic guitar, one of the wavelengths shrank in size. The levels are still good though. I wonder if the track got...
Forum: Pro Tools 12 06-22-2018, 05:02 AM
Replies: 5
Views: 1,453
Posted By Isadore
wavelenght question

an odd occurrence happened on my PT 12,5,2, While recording 2 stereo tracks of an acoustic guitar, one of the wavelengths shrank in size. The levels are still good though. I wonder if the track got...
Forum: Pro Tools 12 03-27-2018, 01:03 PM
Replies: 10
Views: 7,282
Posted By Isadore
Re: trashing prefs in PT12.5.2

Jack, this is what I was referring to.

Pro Tools 10 and below
Go to the Preferences folder and delete the following items:
com.digidesign.ProTools.plist
DAE Prefs
DigiSetup.OSX
Pro Tools...
Forum: Pro Tools 12 03-27-2018, 12:10 PM
Replies: 10
Views: 7,282
Posted By Isadore
Re: trashing prefs in PT12.5.2

a belated thank you for all who offered suggestions. I haven't tried the utility yet but probably will. It seems like the PT 12.5.2 software should be capable of doing that as well, but maybe mine...
Forum: Pro Tools 12 03-19-2018, 08:05 AM
Replies: 10
Views: 7,282
Posted By Isadore
Re: trashing prefs in PT12.5.2

Christopher, yes, I tried the Sweetwater steps and it takes me to the user/library option, I click on it and it gives me the" not found message."
Forum: Pro Tools 12 03-18-2018, 06:37 AM
Replies: 10
Views: 7,282
Posted By Isadore
trashing prefs in PT12.5.2

I have been having a problem figuring out how to trash the prefs. in PT 12.5.2. My computer is a Mac OSX 10.9.5.
I tried to follow Avid's instructions:clicking (while holding down) the Finder/ then...
Forum: Pro Tools 12 01-02-2018, 04:27 PM
Replies: 3
Views: 1,487
Posted By Isadore
Re: lost audio files

oddly enough, I just dragged the files from the clip list onto the track and they worked,(even though they were in italics). I guess I just assumed nothing was in them. hmm
Forum: Pro Tools 12 01-02-2018, 08:26 AM
Replies: 3
Views: 1,487
Posted By Isadore
lost audio files

today I opened a session I have been working on for some time and one track was missing and I automatically couldn't locate it. I searched for some suggestions online and tried the "force relink"...
Forum: Pro Tools 12 01-01-2018, 09:05 AM
Replies: 5
Views: 1,519
Posted By Isadore
Re: mystery track

I think it must have been a corrupt track or something within it. I created another track and slid the audio into it and it's good. thanks for the schoolin'.
Forum: Pro Tools 12 01-01-2018, 05:15 AM
Replies: 5
Views: 1,519
Posted By Isadore
mystery track [solved]

In a session I am working on, there is a tambourine track that I have been attempting to lower the volume on. During the session playback I can hear the changes but when I bounce it to disc and...
Forum: Pro Tools 12 11-14-2017, 02:32 PM
Replies: 6
Views: 2,579
Posted By Isadore
Re: problem with importing a cd tract into a PT session

yes, I was referring to the file/import audio draw down box in the PT session where you select the file you want to import.
Forum: Pro Tools 12 11-14-2017, 08:13 AM
Replies: 6
Views: 2,579
Posted By Isadore
Re: problem with importing a cd tract into a PT session

thanks for the replies guys, John, I played the cd through the Mac and it sounded fine. I think the problem lies in the convert/import step. It will appear in the box and I listen to it then and it...
Forum: Pro Tools 12 11-14-2017, 07:13 AM
Replies: 6
Views: 2,579
Posted By Isadore
problem with importing a cd track into a PT session

hi folks, I don't know if I am importing an audio track from a cd into a PT 12.5.2 session correctly. I think I am the instructions correctly, on Toast 14 Titanium but something isn't right about it....
Forum: Pro Tools 12 10-16-2017, 08:36 AM
Replies: 2
Views: 1,921
Posted By Isadore
Forum: Pro Tools 12 10-16-2017, 06:20 AM
Replies: 2
Views: 1,921
Posted By Isadore
zoom buttons question [solved]

the number 2 option of the 5 zoom options (below the zoom buttons) in the Edit tools square has suddenly changed from a moderate zoom to a maximum zoom. Is there a way to re set it?
thanks
PT...
Forum: Pro Tools 12 10-10-2017, 04:17 AM
Replies: 6
Views: 2,167
Posted By Isadore
Re: Pro Tools with Apollo 8 Duo word clock question

No issues, someone just suggested I get a word clock. I didn't really see a need either.
But thanks for all the input.
Forum: Pro Tools 12 10-09-2017, 07:48 AM
Replies: 6
Views: 2,167
Posted By Isadore
Pro Tools with Apollo 8 Duo word clock question

I'm running PT 12.5.2 with an Apollo 8 Duo 8.6.1 interface and wondered if an external word clock would be beneficial. My outboard gear is a 2 channel Millennia Mic pre and a Lexicon PCM 90 Reverb....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-15-2014, 11:19 AM
Replies: 1
Views: 2,598
Posted By Isadore
PT 5.1 disappeared

I am using a Mac tower G4 w/ OS 9.1 and a PT LE 5.1. Until recently it's has ran great for many years. Lately however, I have been getting the message the computer is having trouble detecting the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-19-2010, 12:43 PM
Replies: 3
Views: 4,317
Posted By Isadore
Re: Popping Noise while recording in PT LE 001

I don't have anything coming in on digital.
Also, I don't think it has anything to do with my external Mic Pre Amp or microphones because it's occuring on a DI ( acoustic guitar pick-up) track...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-19-2010, 07:14 AM
Replies: 3
Views: 4,317
Posted By Isadore
Popping Noise while recording in PT LE 001

I have an old Pro Tools 5.1 powered by a OS 9.1 Mac.
Lately I've noticed a slight popping noise occuring while I'm recording.
I'm sure it isn't my mics. I am also using an external Millennia Pre...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-06-2003, 12:19 PM
Replies: 3
Views: 2,392
Posted By Isadore
Re: missing External Hard Drive

Thanks for the tip. Does reinstalling the drivers refer to the Pro Tools software? (5.1 in my case)
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com