Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 178
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Bfearr
Forum: Pro Tools 2019 06-06-2021, 11:37 PM
Replies: 2
Views: 669
Posted By Bfearr
Weird Operational Issue

I have been using Pro Tools since that named each version numerically (v6) and there is always something new. I use a PC with the most recent Windows update. My Pro Tools version is 2019. When I...
Forum: Pro Tools 2019 01-20-2021, 01:52 PM
Replies: 0
Views: 545
Posted By Bfearr
Midi Window Issue

This is my week to have silly issues. Usually, when you want to manage midi input, you right-click on the midi and open midi editor. When my problem first started, doing that did nothing. I now at...
Forum: Pro Tools 2019 01-19-2021, 10:50 PM
Replies: 8
Views: 932
Posted By Bfearr
A Setting? Ram?

I've released music in the last 18 months. Some of the track counts went as high as 80 with compression and eq on every track and more on others. Here lately, without having made any changes in ny...
Forum: Pro Tools 2019 12-31-2020, 12:40 AM
Replies: 2
Views: 791
Posted By Bfearr
Re: Transport Disappeared

Ignore. I got it.
Forum: Pro Tools 2019 12-31-2020, 12:39 AM
Replies: 2
Views: 791
Posted By Bfearr
Re: Transport Disappeared

This is a weird one. I was working on a tune. I added reverb to a track and my transport disappeared. Obviously, I went to the options menu and unselected/reselected dynamic transport. I went back to...
Forum: Pro Tools 2019 12-31-2020, 12:10 AM
Replies: 2
Views: 791
Posted By Bfearr
Transport Disappeared

This is a weird one. I was working on a tune. I added reverb to a track and my transport disappeared. Obviously, I went to the options menu and unselected/reselected dynamic transport. I went back to...
Forum: Pro Tools 2019 12-04-2020, 04:51 PM
Replies: 5
Views: 1,403
Posted By Bfearr
Usb audio interface

If you have a USB audio interface that you are satisfied with, tell me its name. I've been using Komplete 6. Time to move up a little. Thanks.
Forum: Pro Tools 2019 12-04-2020, 02:26 PM
Replies: 1
Views: 988
Posted By Bfearr
Timeline Issue

No matter what I do under the options menu, I can't start recording where I want to start. It goes back to bar 1. What am I missing?
Forum: Pro Tools 2019 11-14-2020, 10:39 PM
Replies: 1
Views: 833
Posted By Bfearr
Issue Setting Tempo

This iis bizarre. I've been using Pro Tools since Version 6. I have 2019 now. I went to create a tempo and I cannot create above 125.

With the conductor icon depressed, it stops at 125bpm. I have...
Forum: Pro Tools 2019 07-27-2020, 04:00 PM
Replies: 1
Views: 818
Posted By Bfearr
Bouncing Tracks

When I bounce to another track in order to master, or when I bounce to the desktop so I can put the track in a form wherein I can play it outside the house, there are left and right wav files. What...
Forum: Pro Tools 2019 07-17-2020, 02:09 PM
Replies: 2
Views: 788
Posted By Bfearr
Re: BPM Issue

The fix waa easy. Clicking the conductor icon on fixed it.
Forum: Pro Tools 2019 07-15-2020, 08:04 PM
Replies: 2
Views: 788
Posted By Bfearr
BPM Issue

I was working on a tune. I had to eat and do some other things so I came back to it later. The tune is at 145 bpm but PT showed 125 bpm. When I went to change it, the error (attachment) showed and I...
Forum: Pro Tools 2019 07-14-2020, 08:41 PM
Replies: 1
Views: 694
Posted By Bfearr
Bar & Measure Lines

This is a silly question for someone who started Pro Tools at version 6 but sometimes you forget simple things. How do I get the bar/measure lines to show on audio tracks?
Forum: General Discussion 02-19-2020, 07:47 PM
Replies: 13
Views: 2,316
Posted By Bfearr
Re: Avid Audio Interface

Thanks to everyone who responded. It turns out that the issur was running PT 11.3 in Windows 10. I upgraded to the most recent version and the interface I had works as always.
Forum: General Discussion 02-14-2020, 10:49 PM
Replies: 13
Views: 2,316
Posted By Bfearr
Avid Audio Interface

Since the demise of the mBox, I have been using Komplete Audio 6. It's driving me nuts too often. Can you suggest an Avid interface that isn't extremely costly? I'm a Windows 10 user. Thanks
Forum: Windows 05-24-2018, 11:08 PM
Replies: 2
Views: 1,692
Posted By Bfearr
Re: Asio Issue

Thanks for the quick response.

The interface is listed in the original post. It's a Komplete Audio 6 by Native Instruments.

There are certain things you can do in Pro Tools that will bring up a...
Forum: Windows 05-24-2018, 10:35 PM
Replies: 2
Views: 1,692
Posted By Bfearr
Asio Issue

PT 11.3; Windows 7; Komplete Audio 6 interface

I'm getting the, "Asio device properties have been changed by the device control panel" error. I do all of my work at 41000 hz. When I go to create a...
Forum: Windows 01-22-2018, 09:12 PM
Replies: 4
Views: 2,513
Posted By Bfearr
Re: Track Output Issue

Yes, I did. All of my other tracks, a couple hundred, work fine. The Kontakt interface shows up and there are no issues. It's just this one.

When I go into SETUP, HARDWARE, it shows the correct...
Forum: Windows 01-22-2018, 06:03 PM
Replies: 4
Views: 2,513
Posted By Bfearr
Track Output Issue

I am running PT 11.3 in Windows 7 with a Kontakt 6 audio interface.

Prior to this interface I had an mBox2. I started doing some work on an older track of mine from the mBox days. Changing the...
Forum: Tips & Tricks 12-15-2017, 03:20 PM
Replies: 9
Views: 4,293
Posted By Bfearr
Re: Ssd drive?

Thanks. Your response is a "yes." That's what I needed.

I won't bust my sales guy at Sweetwater. It was at the ondet of SSD drives so maybe he was just cautious.

Thanks.
Forum: Tips & Tricks 12-15-2017, 03:06 PM
Replies: 9
Views: 4,293
Posted By Bfearr
Ssd drive?

It was around a year and a half ago that my guy at Sweetwater advised me against an external SSD drive for recording. I am thinking of getting an external SSD. What's the feeling about using them? I...
Forum: Pro Tools 11 06-12-2017, 11:58 PM
Replies: 4
Views: 2,309
Posted By Bfearr
Audio Recording Erases Right After Recording

I had a guitarist over today to record on one of my tunes. The weirdest thing happened for the first time (been using Tools since v6). I would record him and then when I stopped it, what he recorded...
Forum: Windows 03-01-2017, 10:03 PM
Replies: 2
Views: 2,710
Posted By Bfearr
Contact Tech Support

How do I contact tech support? I had an issue with setting the sample rate in the playback engine. It wasn't allowing me to change it so I tried through the interface (mbox+)....not in a session but...
Forum: Pro Tools 11 01-11-2017, 10:20 AM
Replies: 6
Views: 2,704
Posted By Bfearr
Re: Playback engine

I remember having a problem wherein nothing but Pro Tools music was coming out of the speakers....no YouTube, mp3's or anything. So I think I found a setting that allows everything to be heard. I...
Forum: Pro Tools 11 01-11-2017, 12:07 AM
Replies: 6
Views: 2,704
Posted By Bfearr
Re: Playback engine

That's right. Nothing happens when you click it. 256 is the only option.
Showing results 1 to 25 of 178

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com