Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: hellbert
Forum: macOS 07-06-2012, 09:18 AM
Replies: 1
Views: 2,817
Posted By hellbert
pro tools unexpectedly quit.

hi.. pro tools has been just quitting on its own and i have no idea why. i am running PT9 on a macbook pro 3.1 . Below is a copy of the first part of the report. It is too long to post on here. if...
Forum: Windows 04-12-2011, 06:34 PM
Replies: 1
Views: 3,283
Posted By hellbert
Pro tools has stopped working

I HAVE RECENTLY NOT BEEN ABLE TO OPEN PRO TOOLS SESSIONS THAT WERE PREVIOUSLY FINE. THERE IS NO REASON I CAN THINK OF FOR THIS...

I HAVE TRIED: REINSTALLING, REMOVING IE8, REGISTRY REPAIR, DRIVER...
Forum: Pro Tools 9 04-12-2011, 03:58 PM
Replies: 37
Views: 20,935
Posted By hellbert
Re: PT 9: Won't Launch + Pace Error

similar problem... my pro tools opens the session and then immediately stops working.

event log is as follows:

Faulting application name: ProTools.exe, version: 9.0.0.121, time stamp:...
Forum: Windows 04-05-2011, 05:26 AM
Replies: 2
Views: 3,152
Posted By hellbert
Re: pro tools stopped working error

focusrite saffire pro 24 interface.

It should also be pointed out that it has previously worked fine with the current setup.
Forum: Pro Tools 9 04-04-2011, 08:28 PM
Replies: 4
Views: 4,293
Posted By hellbert
Re: using old AIR plugins in PT9

they are just not included as a plugin pack in pT9 .. they are all missing when i open old session files in PT9.. which is quite an inconvenience tbh.

I am not sure I have a backup of my system...
Forum: Windows 04-04-2011, 06:59 PM
Replies: 2
Views: 3,152
Posted By hellbert
pro tools stopped working error

hi.

I am getting a generic error message from windows which just says

"pro tools application has stopped working

a problem caused the program to stop working correctly.
Windows will close...
Forum: Pro Tools 9 04-04-2011, 05:36 PM
Replies: 4
Views: 4,293
Posted By hellbert
using old AIR plugins in PT9

hi,

ive recently upgraded to PT9 .. however have some files with the old air plugins on tracks. I have tried inserting disk for PT8, but cannot access any option to install just the AIR plugins...
Forum: Tips & Tricks 03-09-2011, 02:41 AM
Replies: 7
Views: 3,422
Posted By hellbert
Re: Utilising RAM

oky.. thanks for your advise by the way.. it is greatly appreciated!

firstly.. my usb drive is 7200rpm and usb 2. But I intened to get an extra internal one anyways.

secondly about the RAM......
Forum: Tips & Tricks 03-08-2011, 06:39 PM
Replies: 7
Views: 3,422
Posted By hellbert
Re: Utilising RAM

aaah.. cheers for the heads up man. Here is an overview.

Thanks for any help in advance...




SiSoftware Sandra

Computer
Forum: Tips & Tricks 03-08-2011, 12:48 PM
Replies: 7
Views: 3,422
Posted By hellbert
Re: Utilising RAM

PT9 is 64 bit compatible.. but only 32bit program still. so therefore is surely limited on RAM usage. Or that is how i believed it to be.

Either way I have 6GB RAM and a quadcore 2.33MHz...
Forum: Tips & Tricks 03-08-2011, 10:00 AM
Replies: 7
Views: 3,422
Posted By hellbert
Utilising RAM

I am running pro tools 9 on windows 7 64 bit. I have 6GB of RAm installed. However , seeing that pro tools only runs as 32 bit it is limited to 3.5 GB of my RAM. Windows however seeme to use up...
Forum: Tips & Tricks 03-03-2011, 06:11 PM
Replies: 0
Views: 2,519
Posted By hellbert
wierd distortion....

hi.. i have an instance of kontakt on a track in pro tools with bongo sounds and such loaded up. when i play this instrument either with my midi keyboard or with the on screen keyboard everything is...
Forum: Windows 03-03-2011, 04:19 PM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
Re: play flashes then stops. session wont play.

ive found i can get it working by first opening a new blank pro tools session... then within the same instance of pro tools opening the session from there... then it works.. any ideas why?
Forum: Windows 03-02-2011, 01:43 PM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
Re: play flashes then stops. session wont play.

... and now its no working again... arrrggghhhh!!
Forum: Windows 03-01-2011, 09:35 AM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
Re: play flashes then stops. session wont play.

guess what guys... in typical pro tools fashion it has inexplicably started working after days of trying.

I loaded it up and it displayed a message saying that the hardware settings had been...
Forum: Windows 03-01-2011, 09:17 AM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
Re: play flashes then stops. session wont play.

yes it works fine with everything.

It must be a setting or something within pro tools, im sure. the timebar doesn't move at all. It is not just a case of me not hearing anything.

... cheers .....
Forum: Windows 03-01-2011, 04:22 AM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
Re: play flashes then stops. session wont play.

defaulted the I/O setup and nothing has changed with regards to playback.

All tracks are routed to output 1-2. In the output tab the output 1-2 is routed to out 1 and 2 on my saffire.

I am...
Forum: Windows 02-28-2011, 02:49 PM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
Re: play flashes then stops. session wont play.

no i haven't selected anything.. the wait for midi note is unselected.

I appreciate that i need to spend time with the manual but surely everything should just play upon opening. The I/O settings...
Forum: Windows 02-28-2011, 02:42 PM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
Re: play flashes then stops. session wont play.

focusrite saffire pro 24 interface.....
Forum: Windows 02-28-2011, 01:54 PM
Replies: 21
Views: 15,083
Posted By hellbert
play flashes then stops. session wont play.

i have recently upgraded from pro tools 8 to PT9 and after finally getting everything sorted I have a problem getting my sessions to play. When i press play the play button flashes once then the stop...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com