Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Frank Kruse
Forum: Post - Surround - Video 02-14-2024, 01:32 AM
Replies: 13
Views: 1,293
Posted By Frank Kruse
Re: AJA Lhi issues on Mac 14,8?

Thanks, I've downgraded yesterday and the issues have gone away.
Forum: Post - Surround - Video 02-12-2024, 12:38 AM
Replies: 13
Views: 1,293
Posted By Frank Kruse
Re: AJA Lhi issues on Mac 14,8?

Yes, since I've added the control panel to login items. Ref-In also is remembered. Now the panel is always open which adds another items to the command-tab application switcher but I guess I'll have...
Forum: Post - Surround - Video 02-08-2024, 07:21 AM
Replies: 13
Views: 1,293
Posted By Frank Kruse
Re: AJA Lhi issues on Mac 14,8?

Yeah, seems to be a new thing now. The panel doesn't even fully quit when you hit command-Q. It keeps running and the little AJA menu item it still there. That menu now has a "Terminate" and a "Stop...
Forum: Post - Surround - Video 02-08-2024, 02:33 AM
Replies: 13
Views: 1,293
Posted By Frank Kruse
Re: AJA Lhi issues on Mac 14,8?

Thank you both for the advice! Putting the control panel into login items seems to have fixed things.
The only thing that does not work is the card auto-switching to gen-lock. It stays on free-run...
Forum: Post - Surround - Video 02-07-2024, 12:41 AM
Replies: 13
Views: 1,293
Posted By Frank Kruse
Re: AJA Lhi issues on Mac 14,8?

Hi Thierry,

my card was non-4k (EOL on silicon) and I had the LHi on the shelf for many years (bought it for 50€ on ebay) so I decided not to buy another for the sake of sustainability and $$....
Forum: Post - Surround - Video 02-06-2024, 01:42 AM
Replies: 13
Views: 1,293
Posted By Frank Kruse
AJA Lhi issues on Mac 14,8?

Hi there,

after digging out my backup LHi I've been having problems with this card and/or the drivers. (I had to retire the BM SDI as it's not supported on M2)
Every morning when I launch PT and...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com