Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: RJW1982
Forum: ICON & C|24 11-14-2011, 09:24 AM
Replies: 8
Views: 5,038
Posted By RJW1982
Re: Control 24 maintenance issue

"Control 24 teardown" pdf

What is this... and how do I get a copy??
Forum: ICON & C|24 11-14-2011, 09:20 AM
Replies: 21
Views: 12,439
Posted By RJW1982
Re: Control 24 customizations

I'd also be very interested in any PSU upgrades or anything else along that line!

Is there anything being planned?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-02-2011, 08:11 AM
Replies: 4
Views: 8,905
Posted By RJW1982
Re: Digi 003 as hardware control surface for Ableton Live?

Just a little bounce for this thread... Did anyone ever come up with a way of integrating the 003 with ableton?

I've got mine working as an audio interface and MIDI flowing through it to control...
Forum: ICON & C|24 09-25-2008, 03:55 PM
Replies: 3
Views: 3,530
Posted By RJW1982
Re: Control|24 + 192 - Connection problem

Yeah I read that somewhere, doesn't really apply though as I have the Control24 and not the C24 but thanks for the answer anyway.

...turns out my dsub cable was wired back to front, a bit of...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-24-2008, 09:33 AM
Replies: 6
Views: 3,773
Posted By RJW1982
Re: Incorrect Outputs sending my loopy! can anyone help?!

:D Well, I got it sorted!

I took apart the Dsub and it was basically wired backwards, pin 1 to 13, 2 to 12 etc. then 14 to 25, 15 to 24 etc.

No wonder I couldn't work it out, stupid snake!
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-24-2008, 07:46 AM
Replies: 6
Views: 3,773
Posted By RJW1982
Unhappy Incorrect Outputs sending my loopy! can anyone help?!

I have a HD3 setup through 2 192's connecting to a control 24 desk.

My outputs are in the wrong place and it's driving me up the wall trying to figure out whats wrong!

I should be able to send...
Forum: ICON & C|24 09-24-2008, 07:45 AM
Replies: 3
Views: 3,530
Posted By RJW1982
Unhappy Control|24 + 192 - Connection problem

I have a HD3 setup through 2 192's connecting to a control 24 desk.

My outputs are in the wrong place and it's driving me up the wall trying to figure out whats wrong!

I should be able to send...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-07-2008, 03:26 AM
Replies: 1
Views: 2,551
Posted By RJW1982
Can I update or not? 7.4.1 -> 7.4.2 on Harpertown....

Hi,

Currently running 10.5.1 with protools 7.4.1 on a harpertown MacPro system.

Can I upgrade to 10.5.4 and 7.4.2 on this system, or is it likely to cause problems?

Thanks!
Forum: Tips & Tricks 07-04-2008, 09:12 AM
Replies: 3
Views: 2,976
Posted By RJW1982
Re: Outputs in the wrong place...

GRR! Well yesterday I introduced a SYNC I/O into the setup, made that the loop master and everything was fine - outputs in the right place.

Come back today though and its back as it was before,...
Forum: Tips & Tricks 07-03-2008, 06:25 AM
Replies: 3
Views: 2,976
Posted By RJW1982
Re: Outputs in the wrong place...

Hi, I've figured it out now... I was just Loop syncing the two 192's before, I've now introduced a SYNC I/O into the setup and the outputs are in the right place now!

Thanks for replying anyway!
Forum: Tips & Tricks 07-01-2008, 03:17 AM
Replies: 3
Views: 2,976
Posted By RJW1982
Outputs in the wrong place...

Hi there.

I have a protools HD system with a strange issue.

My outputs are coming up on the wrong channels. It's HD3 hooked up to two 192's, and for some reason the outputs don't appear on 1&2...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com