Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: 2A Batterie
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-28-2014, 12:56 PM
Replies: 0
Views: 2,561
Posted By 2A Batterie
Will Using an 002R on New Mac Mini ruin my life?

I just got a new Mac Mini for audio and am in the process of rebuilding my home recording setup. In my haste, I downloaded the latest drivers in hopes of using my 002R as an interface. That was...
Forum: macOS 06-27-2014, 03:33 PM
Replies: 1
Views: 2,805
Posted By 2A Batterie
New Mac Mini w/Mavericks: will 002 drivers give me nightmares?

I just got a new Mac Mini for audio and am in the process of rebuilding my home recording setup. In my haste, I downloaded the latest drivers in hopes of using my 002R as an interface. That was...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-26-2010, 03:18 PM
Replies: 2
Views: 2,392
Posted By 2A Batterie
Running PTLE8 from an External Drive?

I'll be doing a project over the next few days that I'm afraid my older Mac Book will not be able to handle. I can borrow a much more powerful and recent Mac Book Pro for a week that will do just...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-05-2008, 06:27 AM
Replies: 4
Views: 3,459
Posted By 2A Batterie
Re: Switching Systems and hard drive died.. how can I get my PT back?

I had all of my audio files on a separate drive that still works. What I did was clone my G5's drive to my WD Mybook external drive, and then wiped the internal G5 drive so I could ship it off for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-04-2008, 05:54 PM
Replies: 4
Views: 3,459
Posted By 2A Batterie
Switching Systems and hard drive died.. how can I get my PT back?

I traded in my dual 2.0 G5 for a MacBook and cloned the G5's internal drive (with PT 7.3LE and all of my registered plugs) in hopes of transferring it to my new Mac Book. When I went to transfer the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-04-2007, 04:03 PM
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By 2A Batterie
Re: 7.3.1 won\'t install

[quote
Go back to your account at the digistore and re-download the 7.3 installer. You may have a corrupt download.

After that, do a CLEAN uninstall, then repair permissions, reinstall......
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-04-2007, 12:17 PM
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By 2A Batterie
Re: 7.3.1 won\'t install

I actually purchased and downloaded 7.3 off the Digi Store. I guess my next step is uninstall and then reinstall 7.3? Is it even worth it for 7.3.1?

EDIT: Sorry I haven't posted all of my info...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-04-2007, 09:07 AM
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By 2A Batterie
Re: 7.3.1 won\'t install

Just tried that. Exact same prob. Grrr.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-04-2007, 07:11 AM
Replies: 7
Views: 2,120
Posted By 2A Batterie
7.3.1 won\'t install

I just upgraded to PTLE 7.3 yesterday. I restarted, verified and repaired perms, successfully opened a session and then quit. I then went to instal 7.3.1 and keep receiving the error message "Pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-01-2007, 06:51 PM
Replies: 1
Views: 2,161
Posted By 2A Batterie
Upgrading PTLE from 6.4 to 7.3- is it ok to buy online?

I currently want to upgrade PTLE from 6.4 to 7.3 on my Dual 2.0 G5. 6.4 can't run on OSX 10.4 (which I'm upgrading to) so I'm pretty much forced to upgrade. I'd like to download it off of the...
Forum: MIDI 05-12-2006, 07:12 AM
Replies: 9
Views: 10,902
Posted By 2A Batterie
Re: Using faders on Keystation Pro 88 with Pro Too

I've just taken 5 minutes to do the channel assigns, and now I can control the first 8 faders in protools via my keystation pro. Yippee indeed. I'm far too busy as well to really screw around with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-11-2006, 08:53 AM
Replies: 4
Views: 2,575
Posted By 2A Batterie
Accidental Deletion

I was just trying to clear some files from a session and accidentally deleted them from my entire disk. These are files that I still need. Is there any way to recover them????
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-26-2006, 05:27 PM
Replies: 1
Views: 2,185
Posted By 2A Batterie
Live 5.2 and PTLE 6.4

I've just downloaded the free live update from 2.1 adapted and it opens in German!!! I can't change that, but it seems like it won't even work with ReWire. Any thoughts?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-26-2006, 05:08 PM
Replies: 3
Views: 2,169
Posted By 2A Batterie
Re: AU plugs w/PTLE?

Yes, I meant download those VST's that are free. I was checking out the Pluggo thread and saw that there were a bunch of free (legit and legal) VST plugs out there.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-25-2006, 09:36 PM
Replies: 2
Views: 1,881
Posted By 2A Batterie
Upgrading to 7from 6.4

Can I just go straight from 6.4 to 7 since I never upgraded to 6.7, 6.9, etc. Will the $75 PTLE 7 upgrade be all that I need to buy? Does the music production toolkit inlcude the PTLE 7, or is it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-25-2006, 09:31 PM
Replies: 3
Views: 2,169
Posted By 2A Batterie
AU plugs w/PTLE?

I'm running PTLE 6.4 and I've recently downloaded a ton of free AU plugins. Do AU plugins work with PTLE or do I need to get buy VST wrapper (like pluggo) and just downloads VST's?
Forum: MIDI 04-23-2006, 10:05 AM
Replies: 9
Views: 10,902
Posted By 2A Batterie
Re: Using faders on Keystation Pro 88 with Pro Too

I'm bumping an old thread but it seemed better than starting my own one. I'm using the Keystation Pro and am trying to set it up to control the faders PTLE 6.4. I'm a total dummie when it comes to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-18-2005, 12:02 PM
Replies: 16
Views: 3,239
Posted By 2A Batterie
Re: PT 6.4LE and Quicktime 7

I would be careful switching from Qt 6.5.2 to ANY version of 7 if you are running PTLE 6.4 and OSX 10.3.9. I spent the whole day downloading, reinstalling, uninstalling, cursing, searching forums,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-18-2005, 06:37 AM
Replies: 16
Views: 3,239
Posted By 2A Batterie
Re: PT 6.4LE and Quicktime 7

A little more info... As I said, I've been on tour since April, so I've missed most dowloads between then an d now. I downloaded PTLE 6.4cs9 to try and fix the problem to no avail. Just for kicks,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-17-2005, 09:30 PM
Replies: 16
Views: 3,239
Posted By 2A Batterie
Re: PT 6.4LE and Quicktime 7

I have an 002R and I am just going around in circles right now... I think it may be because I am running PTLE 6.4. In case anyone else is wondering, I am using a Dual 2.0 G5 running OSX 10.3.9 and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-17-2005, 07:49 PM
Replies: 16
Views: 3,239
Posted By 2A Batterie
Re: PT 6.4LE and Quicktime 7

This just seems to get more frustrating as I go... I downloaded the driver, and now my Core Audio Manager show no supported apps! When I try to add apps, it lets me open up the menu and choose one,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-17-2005, 06:25 PM
Replies: 16
Views: 3,239
Posted By 2A Batterie
Re: PT 6.4LE and Quicktime 7

Do you know a link where I could download just the drivers? I can't find one; only where I can get a full update, and you need 6.7. When I enter my authorization code I get a no dice message.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-17-2005, 02:53 PM
Replies: 16
Views: 3,239
Posted By 2A Batterie
PT 6.4LE and Quicktime 7

I've recently returned from a 6 month tour and am pulling my hair out over updating my audio. Two days ago I updated to iTunes 6 (I run iTunes through my core audio) and MAc OSX 10.3.9, and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-13-2004, 08:22 PM
Replies: 0
Views: 2,479
Posted By 2A Batterie
MIDI records two notes when playing one

When I record using a MIDI track in PTLE 6.4 I always get one note of a very short length while the full note does not show up on the display until after I released the keys on my M-Audio Keystation...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-08-2004, 02:07 PM
Replies: 5
Views: 2,509
Posted By 2A Batterie
Re: MIDI recording issues

bump. Please, anyone help!
Showing results 1 to 25 of 30

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com