Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 1968bob
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-01-2008, 12:19 PM
Replies: 0
Views: 2,438
Posted By 1968bob
intel imac usb does not power mbox2 on start up PTLE7.4

I never had this problem running mbox2 on tower (g5) , I need to replug mbox 2 into midi port and then it lights up and is recognized by PRotools le 7.4
Also in the apple midi set up I don't see...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-20-2008, 08:04 AM
Replies: 2
Views: 2,902
Posted By 1968bob
Re: new imac unable to locate digidesign hardware fast track

THanks I wish to god that the pro audio shop I bought it from told me that.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-20-2008, 07:47 AM
Replies: 2
Views: 2,902
Posted By 1968bob
new imac unable to locate digidesign hardware fast track LE

I have Protools LE 7.4 new Imac. Previously MBOX2 PRO drivers were installed on this computer. The computer sees fast track pro I dragged mbox 2 folders into trash. But Pro tools does not see this...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com