Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: JaydenLoone
Forum: Pro Tools 10 06-14-2014, 02:04 AM
Replies: 11
Views: 18,491
Posted By JaydenLoone
Re: Unable to launch Pro Tools- Access violation, unable to read location 0x00000...

I have looked at iLok manager and performed the sync/repair. Still no luck.
Also updated original post with hardware etc.




I tried updating all of the drivers I possibly could but still...
Forum: Pro Tools 10 06-13-2014, 10:26 PM
Replies: 11
Views: 18,491
Posted By JaydenLoone
Re: Unable to launch Pro Tools- Access violation, unable to read location 0x000000008

Thanks for your reply but Pro Tools doesn't load far enough to be able to change the playback engine. I have also tried launching it without hardware plugged in, it gives the unable to locate...
Forum: Pro Tools 10 06-13-2014, 06:33 AM
Replies: 11
Views: 18,491
Posted By JaydenLoone
Unable to launch Pro Tools- Access violation, unable to read location 0x000000008

I have been having a problem launching Pro Tools for about the past week.
When launching Pro Tools it initializes the plugins then stops and shows this;
...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com