Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ZRO1
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-24-2008, 11:50 PM
Replies: 1
Views: 2,647
Posted By ZRO1
The Playback Engine Dialog Hangup Bug

- please Digi...we need this bug fixed asap...7.4 cs2 everything updated and latetst and I get the playback engine hangup a lot...just hangs out there and it seems like the graphics gets messed up...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-22-2007, 09:13 PM
Replies: 5
Views: 2,348
Posted By ZRO1
postings get deleted ??

- so I posted a reply to the "technical white papers" post by digidesign. I think they deleted it...unbelievable... It said something like: "I tried a/b'ing an internal PT HD mix to a mix running out...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-11-2007, 11:21 PM
Replies: 3
Views: 2,381
Posted By ZRO1
RTAS instrument performance G5 vs Intel Mac ?

Hey there...anyone who's upgraded recently from G5/Hd3 pci to Intel Mac/Hd3 pciE and felt it was worth the investment in raw cpu power from the intel ?? I usually run Logic with TDM because the...
Forum: Digidesign Hardware & Software 01-14-2001, 01:29 AM
Replies: 3
Views: 2,628
Posted By ZRO1
Re: Problems launching PT WITH Samplecell

- Hey

PT must be "active in background" as well to run any other audio applications such as samplecell and softsynths

Regards

Pete
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com