Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: pherzfeld
Forum: AAX Plug-ins 10-18-2021, 07:47 PM
Replies: 16
Views: 1,995
Posted By pherzfeld
Forum: Pro Tools 2020 09-16-2021, 04:01 PM
Replies: 9
Views: 781
Posted By pherzfeld
Re: GUI Lag when zooming in on drum tracks

Still battling this if anyone has any ideas. Now on OS 10.14.6 and Pro Tools 2021.7
Forum: AAX Plug-ins 09-05-2021, 09:26 PM
Replies: 16
Views: 1,995
Posted By pherzfeld
Re: Amplitube 5 crashes Protools as it's opening. Ideas?

Any progress on this? Im experiencing the same thing with Pro Tools 2021.6 and Amplitube 5.0.3 (and 5.0.2) on 2014 Mac Pro running OS 10.14.6. Amplitube frequently crashes sessions on start and I...
Forum: Pro Tools 2018 06-15-2021, 04:22 PM
Replies: 3
Views: 2,721
Posted By pherzfeld
Re: Recording late with -ve user offset on delay compensation

I had this issue today, over a decade later. Any info?
Forum: Pro Tools 2020 01-09-2021, 03:27 PM
Replies: 9
Views: 781
Posted By pherzfeld
Re: GUI Lag when zooming in on drum tracks

I dont even see the option for it in the "Show Info" window. Im on high sierra if that matters.
Forum: Pro Tools 2020 01-09-2021, 03:05 PM
Replies: 9
Views: 781
Posted By pherzfeld
Re: GUI Lag when zooming in on drum tracks

Ive read about the low resolution trick, but I dont have an apple display, which I think is a necessary component. Im using a Samsung display and a ViewSonic display.
Forum: Pro Tools 2020 01-07-2021, 09:58 AM
Replies: 9
Views: 781
Posted By pherzfeld
Re: GUI Lag when zooming in on drum tracks

I deleted WaveCache.wfm from my Shared/ProTools folder. The problem seems to have gone away (today will tell). The wavecache file has yet to regenerate itself, but Pro Tools is working fine. Hmm.
Forum: Pro Tools 2020 01-06-2021, 07:26 PM
Replies: 9
Views: 781
Posted By pherzfeld
Re: GUI Lag when zooming in on drum tracks

More info -

If I switch from Waveform to Blocks view the issue goes away. So it appears this is an issue with the waveform rendering possibly.

If I quit Pro Tools and reopen the session the...
Forum: Pro Tools 2020 01-06-2021, 07:00 PM
Replies: 9
Views: 781
Posted By pherzfeld
GUI Lag when zooming in on drum tracks

I posted about this a while back and have some new info - heres a link to the old thread for reference - GUI lag thread (http://duc.avid.com/showthread.php?t=408428)

Im now on pro tools 2020.5 and...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-08-2020, 10:37 AM
Replies: 28
Views: 2,442
Posted By pherzfeld
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Bam. Thanks so much for the swift replies.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-02-2020, 10:03 AM
Replies: 28
Views: 2,442
Posted By pherzfeld
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

I am having the same issue with my 2 Artist mix setup. The Artist Mix cycles from read (its default state) to touch, to latch - then stops and wont do anything else. Pro Tools 2020.5.0 Eucon 20.5.0149
Forum: macOS 02-17-2020, 05:48 PM
Replies: 20
Views: 2,922
Posted By pherzfeld
Re: Gui Lag in 2019.10 on OS 10.13.6

I have experienced the issue across at least Sierra and High Sierra as well as multiple versions of Pro Tools.

Force quit WindowServer didn’t work for me today.
Forum: macOS 02-17-2020, 01:52 PM
Replies: 20
Views: 2,922
Posted By pherzfeld
Re: Gui Lag in 2019.10 on OS 10.13.6

Any other ideas? I have yet to try running without plugins as the issue appears at random and sometimes not for a while so Im gonna have to have some serious downtime to try that.
Forum: macOS 02-14-2020, 03:13 PM
Replies: 20
Views: 2,922
Posted By pherzfeld
Re: Gui Lag in 2019.10 on OS 10.13.6

Experienced the GUI lag last night. Unplugged the second monitor all together and didn't solve the problem. Hopes dashed....
Forum: macOS 02-12-2020, 11:38 AM
Replies: 20
Views: 2,922
Posted By pherzfeld
Re: Gui Lag in 2019.10 on OS 10.13.6

Both displays are running on the first card. I just swapped the second monitor to the second GPU. Let’s see if that helps. Good thinking!
Forum: macOS 02-12-2020, 09:00 AM
Replies: 20
Views: 2,922
Posted By pherzfeld
Re: Gui Lag in 2019.10 on OS 10.13.6

Screens....you may be on to something here...

Two screens - Main screen over hdmi running 1080p - second monitor running on DVI to display port adapter (generic, not apple) running 1080p.
Forum: macOS 02-11-2020, 04:36 PM
Replies: 20
Views: 2,922
Posted By pherzfeld
Re: Gui Lag in 2019.10 on OS 10.13.6

I knew I forgot something....
2019.10. This issue has persisted through multiple versions though
Forum: macOS 02-10-2020, 10:48 PM
Replies: 20
Views: 2,922
Posted By pherzfeld
Gui Lag in 2019.10 on OS 10.13.6

Hey everyone. Ive actually experienced this issue over the last few versions of Pro Tools, and on Sierra as well as High Sierra. Often (not always) when I zoom in on a at some point (zoomed in pretty...
Forum: Pro Tools 2019 01-08-2020, 09:04 AM
Replies: 9
Views: 2,220
Posted By pherzfeld
Re: Reset VCA Fader to 0

Not sure what I was doing wrong, but coalesce works just like you guys said. Thanks!
Forum: Pro Tools 2019 12-03-2019, 09:50 AM
Replies: 9
Views: 2,220
Posted By pherzfeld
Re: Reset VCA Fader to 0

Hey Rich, thanks for the reply. When you san no selection in the timeline - can you explain a little further? With no audio selected if I choose to coalesce VCA automation all faders just up just as...
Forum: Pro Tools 2019 12-03-2019, 08:34 AM
Replies: 9
Views: 2,220
Posted By pherzfeld
Reset VCA Fader to 0

Is there a way to reset a VCA fader to 0 without changing the assigned tracks? Sometimes I use a VCA as an overall level for all tracks, and sometimes the VCA gets worked down pretty far while the...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-30-2019, 04:26 PM
Replies: 0
Views: 630
Posted By pherzfeld
Eucon Command to mute sends A-E on all channels

Anybody have a suggestion for how to setup a softkey in Pro Tools Control to mute sends A-E on all channels in the session? I always send headphone mixes from send A, and would like a one button...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-21-2018, 03:24 PM
Replies: 2
Views: 3,042
Posted By pherzfeld
Softkey Macro Eject

I would like to add a softkey for the command Shift+Ctrl+Eject to black out my screen. Is this possible?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-21-2008, 03:49 PM
Replies: 0
Views: 2,698
Posted By pherzfeld
Crash Logs

Protools has been freezing my computer for some time now. You can see more about it in detail, including crash log, here http://duc.digidesign.com/showflat.php?Number=1288444 . This post is about...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-14-2008, 08:38 AM
Replies: 15
Views: 5,157
Posted By pherzfeld
Showing results 1 to 25 of 35

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com