Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: K C
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-07-2007, 12:16 PM
Replies: 14
Views: 3,773
Posted By K C
Quicktime 7.3 plays no audio with Core audio 7.3.1

I installed the software update for Quicktime from 7.2 to 7.3 and now I get no audio when playing Quicktime movies. I think that core audio 7.3.1 Isn't compaitable with Le 7.3.1. I'm running 10.4.9...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-06-2007, 07:22 PM
Replies: 1
Views: 3,212
Posted By K C
Clear open recent sessions in file menu for PT 7.3.1

Anyone know how to clear open recent sessions in file menu for 7.3.1

Thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-29-2006, 01:01 AM
Replies: 8
Views: 2,176
Posted By K C
Le 7.1 with 10.4.7

Anyone having any problems with LE 7.1 and 10.4.7 ? Thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-09-2006, 02:45 AM
Replies: 7
Views: 5,713
Posted By K C
Re: Keeping selection highlighted when stopping pl

That's how I've been doing it but I thought there should be a faster way. Maybe a keyboard command you can use while selecting the region. I know with HD you can do it but not sure how with LE.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-09-2006, 01:57 AM
Replies: 7
Views: 5,713
Posted By K C
Re: Keeping selection highlighted when stopping

I'm not having a problem looping. It's when you stop play the selection is not highlighted anymore. Thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-09-2006, 01:46 AM
Replies: 7
Views: 5,713
Posted By K C
Keeping selection highlighted when stopping play

I'm editing a region of audio and looping it but when I stop play I have to reselect the region. Is there a shortcut so when you stop play the region stays highlighted? I know if you select Link...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-15-2006, 12:14 AM
Replies: 1
Views: 2,545
Posted By K C
PT LE 7 with virtual instrument Linplug Albino

I set up an instrument track and put Albino virtual instrument on it and I'm getting sound from it when I push on the preview button with my mouse but I can't get any response with my midi...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-10-2006, 10:08 PM
Replies: 1
Views: 2,257
Posted By K C
Saving PT 6 sessions in PT 7

I just started using PT 7 and when I save my old 6 sessions I notice another session icon in my folder. Can I delete my old 6 icon once I save the session in 7. Thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-05-2006, 07:21 PM
Replies: 5
Views: 1,931
Posted By K C
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-05-2006, 07:14 PM
Replies: 5
Views: 1,931
Posted By K C
Are there problems with 6.9 with 10.3.9

I know Digi hasn't cleared 10.3.9 with 6.9 but I'm wondering is anyone using it without problems. I tried to upgrade to Tiger and it's not letting me do it from 10.3.8. I try to upgrade to Tiger and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-07-2006, 10:21 PM
Replies: 1
Views: 2,396
Posted By K C
Upgrading to Tiger from 10.3.8 ,6.9 Le

Hi, I'm thinking of finally going to Tiger even though everything is running great now with Le 6.9 10.3.9. There are a few concerns about Quicktime 7 and Core Audio. Any problems going from 6.9...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-03-2005, 06:29 PM
Replies: 6
Views: 5,583
Posted By K C
Re: Waves GTR or NI Guitar Rig?

I have amplitube and Guitar Rig and a POD. GR eats so much cpu it's almost unusable. Amplitube is good if you know what your doing. If you already get your sound through an amp or POD amplitube helps...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-23-2005, 12:42 PM
Replies: 1
Views: 2,568
Posted By K C
Re: converting stereo tracks to mono

Hi, Select the stereo track you want to split and go to file and select split selected tracks into mono. Now you will have the two mono tracks and you can delete the stereo track.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-20-2005, 11:00 AM
Replies: 4
Views: 1,937
Posted By K C
Re: missing files

Thanks for your response. I'm sure the files in my audio folder are the ones that are missing. I tried to find them manually and I went through the process but after I found them I didn't see how to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-20-2005, 12:23 AM
Replies: 4
Views: 1,937
Posted By K C
missing files

Hi everyone, I imported audio files from desktop and everything was fine then I closed my session saving it. When I went to open it I got the missing files message. The files are still in my sessions...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-08-2005, 04:50 PM
Replies: 1
Views: 2,333
Posted By K C
Plugin settings 6.7 10.3.5 G4

Hi everyone, I'm having a problem with my plugin presets. When I open a plugin I can't seem to get any of the presets to come up. I don't know what happen but they used to show up now it just shows...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-03-2004, 12:33 AM
Replies: 2
Views: 1,881
Posted By K C
6.4 support 10.3.5

Anyone using 10.3.5 and 6.4 LE without problems. Does 6.7 support 10.3.5?

Thank you
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-02-2004, 05:56 PM
Replies: 0
Views: 2,302
Posted By K C
Error -9129

I'm running Mbox with 6.4 on 10.3.2 with a G4 Powermac 1GHZ and 1.25 GB. Sessions that ran with no cpu problems on 6.2 are shutting down with error -9129 message while running 6.4. Most of these...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-14-2004, 04:39 PM
Replies: 1
Views: 2,133
Posted By K C
G4 running slow and cpu error

My G4 with PantherOSX.3.2, Protools 6.4 seems to be running slower and an old session that ran great is having CPU error. I've used Playback engine and set 1024 and 85%. Has anyone used Disk Warrior...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-14-2004, 12:38 PM
Replies: 0
Views: 1,840
Posted By K C
CPU Problem

I recently upgraded to 10.3.2 and Protools 6.4 and everything is running fine but I went to an older session to play it back I had major CPU problems. I'm already at 1024 and 85% in the playback...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-22-2004, 08:22 PM
Replies: 2
Views: 2,415
Posted By K C
Re: Antares Auto Tune

Thanks ,But I already did that and it's not locked. I'm not sure why it can't be deleted.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-20-2004, 02:30 AM
Replies: 2
Views: 2,415
Posted By K C
Antares Auto Tune

My trial AntaresAuto-Tune has expired and I trashed the folders out of my pluggins and documents but when I go to trash the auto tune folder in my hard drive it says it can't be trashed because it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-07-2003, 02:37 AM
Replies: 2
Views: 2,692
Posted By K C
spring reverb

Hi , Does anyone know if they make a good spring reverb plugin. I use an old super reverb for my electric but when I record acoustic guitars I don't like the sound of the Dverb in the Mbox for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-05-2003, 01:14 AM
Replies: 13
Views: 2,976
Posted By K C
Re: mics

Hi, Yes I'm setting the input to mic and there isn't enough signal
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-05-2003, 12:21 AM
Replies: 13
Views: 2,976
Posted By K C
mics

Hey everybody,

I 've been recording vocals and acoustic guitars directly into my mbox using a shure sm58. I can't get much level unless I turn the input level almost all the way up on the mbox...
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com