Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: scubadrum
Forum: Windows 10-14-2012, 05:58 AM
Replies: 1
Views: 2,186
Posted By scubadrum
Can't upgrade to PT 10.3.1

Hi,

in the middle of upgrade from 10.2 installation system asks for disk insert :1 ?
when I ignore that the upgrade procedure has been canceled. What disk i should insert I have upgraded form...
Forum: Windows 09-05-2012, 09:50 AM
Replies: 6
Views: 9,182
Posted By scubadrum
Re: Pro tools 10 and latest 002R asio driver problems

Hi,

I have tried different firewire drivers (including legacy) in device manager but without luck, all software instaled in administrative level account, but I will try your solution.

Thanks
Forum: Windows 09-03-2012, 03:25 AM
Replies: 6
Views: 9,182
Posted By scubadrum
Re: Pro tools 10 and latest 002R asio driver problems

My setup is Win7 don't look in signature its from old times (I can't change it in my profile), there is no separate driver for 002R firewire, its all in one avid driver package. The thing is that...
Forum: Windows 09-02-2012, 09:26 AM
Replies: 6
Views: 9,182
Posted By scubadrum
Pro tools 10 and latest 002R asio driver problems

Hi,

I have problems with latest avid win7 firewire asio drivers and Cubase 6.5
I need to instal beta 8.0.4b drivers in order to work with Cubase 6.5 properly. When i do that Pro tools 10 not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-21-2011, 07:02 AM
Replies: 0
Views: 2,343
Posted By scubadrum
Audible cracks after updating to PT 8.0.5

Hi,

I need help, I have updated pro tools in the studio and noticed that crackling sound sometimes apears when on session playback. Please help me its realy annoying. Everything was fine with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2010, 08:33 AM
Replies: 7
Views: 2,888
Posted By scubadrum
Re: when I have try to bounce BFD have a -6087 error

problem still persist with -6086 error, buffer set at max 1024 for 002r. when i play mode with rec enabled ok, but whet try to record error after few sec.

I realy fedup with pro tools LE itsia...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2010, 07:10 AM
Replies: 7
Views: 2,888
Posted By scubadrum
Re: when I have try to bounce BFD have a -6087 error

a little better with Aux'es but PT hangs on the end of the bounce, should I print tracks or mix inside PT instead ?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-31-2010, 05:01 AM
Replies: 7
Views: 2,888
Posted By scubadrum
when I have try to bounce BFD have a -6087 error

only can bounce 5 seconds, then in play mode no errors.

separate FW HD for audio
connection
SIIG PCMCIA >MyBook HD > 002r

separate FW HD for BFD2
connected to VAIO FE31H fw port
cooler...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-14-2010, 01:49 PM
Replies: 1
Views: 2,476
Posted By scubadrum
PT crash when try to open project in 8.0.3 LE mbox2, vacuum failure

I realy tired of that PT "surprises" in the midle of my work.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-14-2010, 01:40 PM
Replies: 2
Views: 3,541
Posted By scubadrum
random white noise bursts and crash with vacuum

Hello,

I have random white noise in audio track, and midi trigger finger controller disapear, also PT crash when try to change VI to vacuum.

Regards

VAIO 31H, XP3SP, WD my book FW for audio,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-05-2010, 03:45 AM
Replies: 1
Views: 2,381
Posted By scubadrum
vacuum plug cause PT crash

everything was ok, but suddenly PT crash when i try to open session.

VAIO FE31H, 2 GB ram, PT 8.0.3, 002r, WD MyBook firewire, SIIG PCMCIA WinXPSP3
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2010, 09:11 AM
Replies: 7
Views: 3,626
Posted By scubadrum
Re: Sans Amp plugin causes PT 8.0.3 drop error

thanks for dither plugin trick, I have PT LE 8.0.3 version.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2010, 05:00 AM
Replies: 7
Views: 3,626
Posted By scubadrum
Sans Amp plugin causes PT 8.0.3 drop error

Hi,

I have anoying problem with -9.... error, it only disapear when Sans Amp plugin is removed. CPU usage 70%, 2 CPU max usage 80%


My setup

VAIO VGN FE 31H, 2GB RAM, External drive for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-03-2009, 01:49 AM
Replies: 0
Views: 1,965
Posted By scubadrum
PT LE shoot down when universal windows is closed

Pro tools crashes in the middle of session with video.


PT LE 8.0.1 ,002r, Sony VAIO FE31H, Win XP SP3, External FW drive for audio WD My Book.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-02-2009, 01:52 PM
Replies: 3
Views: 2,501
Posted By scubadrum
Re: Mission inpossible 2 firewire drives 002r and laptop?

I have tryed to connect several ways

1 all on one SIIG port :
002r>1FWHD>2FWHD(exprorer shows only first FWHD and 002r)

2 002r on laptop port, then SIIG port >1FWHD>2FWHD
(exprorer shows...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-02-2009, 11:44 AM
Replies: 3
Views: 2,501
Posted By scubadrum
Mission inpossible 2 firewire drives 002r and laptop?

Hi,

I have no luck to connect second firewire drive (samples, BFD etc) to laptop.
System hangs or drive invisible.

Thank you for response.



WinXP SP3, Sony VAIO VGN FE31H, SIIG PCMCIA...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-14-2009, 10:45 PM
Replies: 148
Views: 100,501
Posted By scubadrum
Re: Black Lion Audio Mod Comparison Experiment

Thank you for the test.

In my opinion on 192 overal mix soud better, especialy drums well balanced, punchy, maybe its preamp flavor, but I like open sound of BLA 003+ it will be currious to try...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-14-2009, 03:42 PM
Replies: 3
Views: 3,583
Posted By scubadrum
Re: Mbox2 pro no power lights or signs of life

Hi,

mbox2 pro is my friend unit, he has pro tools le 7.4 i have pro tools le 8 and 002r, we checked on two laptops no signs of life, before that I some how managed to power up mbox with le8, but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-14-2009, 04:43 AM
Replies: 1
Views: 2,778
Posted By scubadrum
Is mbox mini compatible with PTLE 7.4?

Hello,

strange thing I pluged to usb port all drivers instaled automaticly but pro tools 7.4 LE can't find device.

Scubadrum
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-14-2009, 03:41 AM
Replies: 3
Views: 3,583
Posted By scubadrum
Mbox2 pro no power lights or signs of life

Hello,

I have mbox2 pro, when i connect it to power supply nothing happens, computer and digidesign do not find device. Nothing wrong with supply it works connected to other devices. What to do?...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-09-2009, 03:02 AM
Replies: 1
Views: 3,471
Posted By scubadrum
livestream procast and digidesign 002r

Video casting progam can't see digidesign 002 drivers, but easely detect M-audio Firewire Audiophile drivers. Is any solution to solve problem?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-18-2009, 09:49 AM
Replies: 2
Views: 2,960
Posted By scubadrum
still have -9094 errors

I have some -9094 errors. I want to know if its possible to have less sensible, and stable LE system? I have only 20% of cpu usage where is the issue?

I use :
002R Bla mod HD, Mbox2Mini
Sony...
Forum: VENUE Live Sound Systems 06-08-2009, 08:13 AM
Replies: 3
Views: 3,154
Posted By scubadrum
Re: How to sync SC48 to LTC video

Thank you for the answer !

If I want mix live gig with SC48 and record SMPTE code along with audio, to later export as broadcast wav file (BWF), is ROSENDAHL mif3 and Pro tools DV toolkit capable...
Forum: VENUE Live Sound Systems 06-08-2009, 02:07 AM
Replies: 3
Views: 3,154
Posted By scubadrum
How to sync SC48 to LTC video

Hi,

If I want to record live in sync with video signal how to do that properly with SC48 ?

Scubadrum
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-17-2008, 04:33 AM
Replies: 2
Views: 2,654
Posted By scubadrum
Re: Mbox2 pro getting distortion after some playback !

Thank you I will test.

Also i noticed when this type of distortion occurre buffer change on PT project eleminate it.
Where is the problem ?

Scubadrum
Showing results 1 to 25 of 27

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com