Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: S.isidore
Forum: Pro Tools | Sync X & SYNC HD 03-23-2022, 01:34 AM
Replies: 2
Views: 1,207
Posted By S.isidore
Re: Sync hd Problem / flashes

Thanks Mark,

The firmware is up to date.

I think it needs a repair :(

Stephane
Forum: Pro Tools | Sync X & SYNC HD 03-21-2022, 03:00 AM
Replies: 2
Views: 1,207
Posted By S.isidore
Sync hd Problem / flashes

Hello Everyone,

I've got a problem with my sync hd since a few days.
It connects to protools a few seconds and then lost communication. All leds start to flash randomly with a little regular...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control App 02-18-2022, 01:47 AM
Replies: 5
Views: 564
Posted By S.isidore
Re: S3 LED Bank Replacement

Hi
3 years ago i’ve had to replace 7 oled displays for my s3.
I’ve found this seller in Germany. It was 20€ each display.
https://www.pms.eu

Stéphane
Forum: Pro Tools 2020 10-06-2020, 02:16 AM
Replies: 6
Views: 1,956
Posted By S.isidore
Re: clip gain

If you have made some audiosuite treatment on the clip with let say a clip gain at 6db, then after you have this trim clip gain. If you don’t want this, you have to reset the clip gain value before...
Forum: Pro Tools 2019 11-22-2019, 12:36 AM
Replies: 3
Views: 1,040
Posted By S.isidore
Re: PT 2019.10 no longer opening on both screens

Began here with PT 2019.5, don’t remember it was the case with 2018.
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com