Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: Mixtrix
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-10-2007, 06:58 AM
Replies: 129
Views: 9,250
Posted By Mixtrix
Re: My digi 003 is awesome

Reading this has been more fun than putting a ferret down your pants.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-09-2007, 07:59 AM
Replies: 2
Views: 3,244
Posted By Mixtrix
Re: Updated to Intel/updated plugins don\'t work

I'll try that - I was just thinking "faster is better" (not what my girlfriend tells me though)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-09-2007, 07:27 AM
Replies: 2
Views: 3,244
Posted By Mixtrix
Updated to Intel/updated plugins don\'t work

I recently updated to a Mac Pro Intel, purchased PT 7.3.1 (LE), downloaded the CS fix and to the best of my knowledge, downloaded every Intel/7.3.1 update for all the plugins I use. These are ALL...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2007, 07:21 PM
Replies: 2
Views: 2,593
Posted By Mixtrix
MBox 2 just stopped working

My Mbox2 stopped working . When I came in this morning and launched ProTools (v6.8.1) I got a message that my hardware could not be found. I unpluged and reconnected the USB at both ends, I rebooted...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-25-2006, 06:33 PM
Replies: 2
Views: 3,316
Posted By Mixtrix
Re: Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!!

I've tried compressed air and vaccum cleaners but some of the bodies are still there. I'm weary of plugging it in, in case a body is lying across the tracks and shorts something out.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-24-2006, 08:19 PM
Replies: 2
Views: 3,316
Posted By Mixtrix
Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!!

Hi all, the other day after 2 weeks of heavy rain and cool temps. I discovered my Mbox 2 was full of thousands of little black ants and their eggs. They had shifted into new dry and warm housing. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-16-2006, 11:08 PM
Replies: 1
Views: 1,849
Posted By Mixtrix
DAE Errors

Does anyone know where to find a list of DAE errors. I have one that doesn't appear in any postings and it gives me no idea what the problem is. ( its -9060 if anyone can help ).
Cheers, MJ
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com