Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 50
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jwolford
Forum: macOS 02-27-2016, 07:39 PM
Replies: 6
Views: 7,099
Posted By jwolford
Re: Authorize wire exception pro tools 11ilok has invalid checksum?

This thread was helpful. Especially Chief Technician's comment.

I got the "authorization wire exception error" this week. The iLok has worked for years on any computer, then suddenly this week,...
Forum: macOS 12-11-2014, 04:57 PM
Replies: 17
Views: 7,615
Posted By jwolford
Re: Strange Bug - drag audio to track

Just wanted to post that this issue keeps recurring for me. My temp fix is to:

Use PT Prefs to back up all prefs, then trash all prefs
Launch Pro Tools, verify that importing works
Quit Pro...
Forum: macOS 11-15-2014, 06:09 PM
Replies: 17
Views: 7,615
Posted By jwolford
Re: Strange Bug - drag audio to track

Trashing prefs fixed my problem for a bit. But the issue has returned. Presently I can drag the selected area of a waveform from the Audiofinder app, but not entire files. If I drag an entire file...
Forum: macOS 10-30-2014, 03:58 PM
Replies: 4
Views: 2,668
Posted By jwolford
Re: AAE 2 error when importing or playing audio

I was dragging files in, will try the import option next time this comes up, thank you for the suggestion.

For now, trashing the prefs for PT 11 appears to have resolved my issues. This was a...
Forum: macOS 10-29-2014, 03:06 PM
Replies: 17
Views: 7,615
Posted By jwolford
Re: Strange Bug - drag audio to track

I am having drag and drop issues here as well.

PT HD 11.2.1
Os 10.9.5

Trying to drag a mono file from Audiofinder or just plain Finder results in a greyed out clip, and the Task Manager...
Forum: macOS 10-29-2014, 02:56 PM
Replies: 4
Views: 2,668
Posted By jwolford
Re: AAE 2 error when importing or playing audio

Thanks for the reply Clutch.

When this happens, I can not preview the problem files in the workspace or anywhere else.

I am working at 96k. Files show that they are indeed 96k according to the...
Forum: macOS 10-24-2014, 03:53 PM
Replies: 4
Views: 2,668
Posted By jwolford
AAE 2 error when importing or playing audio

This started today out of nowhere just as I sat down to work.

Was using PT HD Native 11.1.3 or thereabouts this morning. Any file that I pulled into a session will result in an AAE 2 error on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-02-2014, 09:14 PM
Replies: 4
Views: 3,877
Posted By jwolford
Re: Tempo slowed and pitch lowered after import

This thread just saved me a lot of hassle, thank you.
Forum: Buy & Sell 04-01-2014, 06:19 PM
Replies: 2
Views: 3,839
Posted By jwolford
Re: Waves, Plugin Alliance, TC Electronic, Softube

Thanks for the good deal on the TSAR plug and the quick transfer!
Forum: Buy & Sell 03-29-2014, 01:34 PM
Replies: 2
Views: 3,839
Posted By jwolford
Forum: macOS 08-15-2013, 01:43 PM
Replies: 12
Views: 26,121
Posted By jwolford
Re: "Could not create a new document because assertion in..."

Thanks for the solution, I have been fighting with this all morning. Holding down the "n" key and changing my settings did the trick.
Forum: macOS 07-29-2012, 01:14 PM
Replies: 10
Views: 5,464
Posted By jwolford
Re: Opening Session Setup Window Causes Instant Crash

Just found this article which addresses the problem for ULN-8 users:

http://mhsecure.com/technotes/TechNote_0011/TN_0011.php

Changing to aggregate device does indeed workaround the issue for me.
Forum: macOS 07-29-2012, 10:44 AM
Replies: 10
Views: 5,464
Posted By jwolford
Re: Opening Session Setup Window Causes Instant Crash

Same thing here. Coincidentally (at least I hope it is a coincidence) I am using a ULN-8 also.

I thought it was a sample rate issue, but it seems to happen regardless of the SR of the sound card....
Forum: macOS 08-12-2011, 12:14 PM
Replies: 6
Views: 11,382
Posted By jwolford
Re: "Segmentation Fault" "Main Thread" Error

This kicked my butt again last night. Tried what worked for me earlier in the day, no luck.

I came in today, and launched the same session, and it launched without issue.

It may be worth noting...
Forum: macOS 08-11-2011, 11:35 AM
Replies: 6
Views: 11,382
Posted By jwolford
Re: "Segmentation Fault" "Main Thread" Error

IceLitch's poste helped me out.

This error has been periodically kicking my butt for weeks. I could not figure it out.

I move a lot of sessions between locations, and after reading his post, I...
Forum: Pro Tools 9 05-21-2011, 06:31 PM
Replies: 0
Views: 2,570
Posted By jwolford
Anyone using a Remote SL touchpad for plug in control?

NOt sure if this is the right forum. I did a few searches and turned up nothing..

I have a Remote SL controller that I am using with PT 9 running Automap 3.7.

Most plugs play nice Automap, and...
Forum: Post - Surround - Video 05-16-2011, 08:16 AM
Replies: 5
Views: 3,557
Posted By jwolford
Re: Complete Production Toolkit good investment for game sound designer?

Thanks guys.
I ordered it yesterday. Waiting for the license to arrive.

I guess if I don't use it to it's full extent I can always sell it.

JR, why are you selling yours?
Forum: Post - Surround - Video 05-15-2011, 03:04 PM
Replies: 5
Views: 3,557
Posted By jwolford
Complete Production Toolkit good investment for game sound designer?

I've seen some good deals on the Complete Production Toolkit floating around. I am not certain it's a good investment for me I would appreciate the perspective of some of the experienced users here.....
Forum: Post - Surround - Video 05-07-2011, 08:38 PM
Replies: 10
Views: 5,003
Posted By jwolford
Re: DIGI - feature request!

Just searched for a way to close AS windows via a key command and wound up here.
I can confirm that command+option+control+w does indeed work for closing audiosuite windows.

Thanks for the good...
Forum: macOS 05-07-2011, 01:40 PM
Replies: 9
Views: 8,628
Posted By jwolford
Re: Pro Tools 9 won't open or create a new session

OK my specs:

-OS 10.6.7
-PT 9.0.2
-Mac Pro 2 x 3Ghz Quad Core Intel Xeon
9 GB RAM
-Audio being played back from dedicated audio volume either internal SATA or external FW 800.
-Metric Halo...
Forum: macOS 05-07-2011, 10:57 AM
Replies: 14
Views: 5,018
Posted By jwolford
Re: Not all regions normalizing equally

Thanks for the replies.

As stated in my original post. this is for a phone game coming out of tiny speakers with limited bandwidth. Normalizing region by region is what I need to do.
...
Forum: macOS 05-04-2011, 11:42 PM
Replies: 14
Views: 5,018
Posted By jwolford
Re: Not all regions normalizing equally

Thanks Zeuss. That does indeed sound like the same issue.
Forum: macOS 05-01-2011, 10:16 PM
Replies: 9
Views: 8,628
Posted By jwolford
Re: Pro Tools 9 won't open or create a new session

Every day with this...

I'll post details later.. help us help you. I do appreciate that, but seriously. I go through this daily.

No other DAW I've used has thrown tantrums like this...

I...
Forum: macOS 04-30-2011, 04:33 PM
Replies: 14
Views: 5,018
Posted By jwolford
Re: Not all regions normalizing equally

Thanks Zeuss. I did searches before posting but did not find anything pertaining to this issue. Guess I did not use the right criteria.

I've been using PT 8 do to this process on and off for some...
Forum: macOS 04-29-2011, 12:02 PM
Replies: 14
Views: 5,018
Posted By jwolford
Re: Not all regions normalizing equally

Thanks for the reply Dan. Some of the regions were close to zero already. But the normalizing did not process the regions evenly. Some were gained up, others left untouched.

I did select the...
Showing results 1 to 25 of 50

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com