Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Frank Kruse
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-29-2021, 10:11 AM
Replies: 7
Views: 391
Posted By Frank Kruse
Re: S1 constantly losing layout (goes to auto-assign)

OK, so I think I have found the cause. it IS in fact because of a disconnect but the network is not the cause. Here's what happens:
So I have one FireHD10 assigned to the S1 plus an iPad that I have...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-21-2021, 09:19 AM
Replies: 7
Views: 391
Posted By Frank Kruse
Re: S1 constantly losing layout (goes to auto-assign)

Yeah, I'll try that too. Thanks for chiming in!

Frank.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-21-2021, 07:24 AM
Replies: 7
Views: 391
Posted By Frank Kruse
Re: S1 constantly losing layout (goes to auto-assign)

Nope, I'm using the shift color key layer of the S1 to recall layouts and there's also no "all auto-assigned" layout that I made. They are all very specific. But for some reason after a while the...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-21-2021, 02:04 AM
Replies: 7
Views: 391
Posted By Frank Kruse
S1 constantly losing layout (goes to auto-assign)

Hi,

so this has been bothering be for a long time and it hasn't changed after retiring my Mix/Control combo in favour of an S1 (still not sure if that was a good move, real estate on my desk was...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com