Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 49
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: funkpolbrother
Forum: Pro Tools 9 11-09-2010, 02:57 PM
Replies: 7
Views: 3,670
Posted By funkpolbrother
Re: Anybody using this MacBook Pro w/ PT9?

I appreciate all of the replies. I agree that a Mac Pro would be more powerful, but that's simply not what I was asking. I have done a ton of work on this particular laptop, and haven't feel...
Forum: Pro Tools 9 11-09-2010, 12:41 PM
Replies: 7
Views: 3,670
Posted By funkpolbrother
Anybody using this MacBook Pro w/ PT9?

I have a 2.16 GHz Core 2 Duo (T7400), 15" MBP. Is anybody running PT9 on this machine? I know this machine is not "Qualified" by Avid, but will I be dead-in-the-water if I upgrade?...
Forum: Post - Surround - Video 02-06-2010, 03:05 PM
Replies: 10
Views: 5,769
Posted By funkpolbrother
Forum: Post - Surround - Video 07-06-2009, 03:42 PM
Replies: 72
Views: 18,592
Posted By funkpolbrother
Re: Public Enemies...is it just me...?

I agree. I was surprised and confused with the audio on this film. It made me wonder if the audio team was up against an unreal schedule and/or budgetary constraints, and a lot of corners had to be...
Forum: Post - Surround - Video 09-24-2008, 02:31 PM
Replies: 14
Views: 4,787
Posted By funkpolbrother
Re: Digi III Plug-Ins

I started using the Digi3 plugins a little while back, and have been happy w/ them for the most part. I think the EQ3 is very good, and the compressor is usable for most things. I do have to admit...
Forum: Post - Surround - Video 04-22-2008, 02:53 PM
Replies: 7
Views: 2,730
Posted By funkpolbrother
Re: changing levels on multiple regions at once

Try using VCA's....they do pretty much what you are asking...just takes a moment to set them up.
Forum: Post - Surround - Video 04-02-2008, 10:33 AM
Replies: 4
Views: 2,561
Posted By funkpolbrother
Re: Problem with Delay on RTAS Plug-ins

Thank you for the responses. Since my original posting, I was able to test another HD system to see if I could recreate my delay issue, but could not. This seems to be an individual issue with my...
Forum: Post - Surround - Video 03-31-2008, 03:29 PM
Replies: 4
Views: 2,561
Posted By funkpolbrother
Forum: Post - Surround - Video 03-31-2008, 09:36 AM
Replies: 4
Views: 2,561
Posted By funkpolbrother
Problem with Delay on RTAS Plug-ins

I've been having an unusual problem while instantiating RTAS plug-ins.

Allow me to first say that I'm running ProTools HD 7.3.1 on Mac OS X v.10.4.10 (Dual 2.7 PPC G5, 2.5 GB RAM, HD2). Also, I...
Forum: Post - Surround - Video 10-16-2007, 09:25 AM
Replies: 33
Views: 6,480
Posted By funkpolbrother
Best Audio Teacher in America

Ever wanted to increase your knowledge of ProTools and audio in general? Take a look at these videos and you will be schooled.

http://www.expertvillage.com/videos/recording-studio-pro-tools.htm
...
Forum: Post - Surround - Video 09-30-2007, 08:36 AM
Replies: 52
Views: 7,556
Posted By funkpolbrother
Re: Question to the Mixers and sounddesigners here.

I've been using Waves Diamond for quite some time. I like the Renaissance Comp and EQ, and have been using those as "staples" for many years...lately I've been using the Digi Dyn III/EQ III...
Forum: Post - Surround - Video 05-21-2007, 02:39 PM
Replies: 12
Views: 3,134
Posted By funkpolbrother
Re: 003 LE audio-post

DVTK2 and Massey Limiter
Forum: Post - Surround - Video 05-04-2007, 02:29 PM
Replies: 5
Views: 2,542
Posted By funkpolbrother
Re: LE Factory Bundle for Post

I agree with C...save the $100 and eventually get DVTK2. The plugs in the factory bundle are pretty useless in post....The included Digi Dyn3/EQ3 should suit you fine. Other than that, if your...
Forum: Post - Surround - Video 04-27-2007, 12:37 PM
Replies: 2
Views: 2,855
Posted By funkpolbrother
Re: Plug-In Window Stuck.....

This happens often when moving PT sessions betwwen systems with differnt types of monitors.

Try changing the resolution of your monitor.....this should allow you to see the entire plug-in window.
Forum: Post - Surround - Video 03-17-2007, 05:00 PM
Replies: 13
Views: 3,824
Posted By funkpolbrother
Re: Digi Why are you letting your mac users down!

Yeah...What he said....
....umm....what?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-16-2007, 07:29 AM
Replies: 36
Views: 5,604
Posted By funkpolbrother
Re: good studio moniters for 003

HA!!!!
This is the PTLE forum isn't it!?!?
You must be kidding...can't get something usable for under $5000 a pair.
I totally agree that you get what you pay for, and that good monitors are...
Forum: Virtual Instruments 03-14-2007, 07:21 PM
Replies: 9
Views: 2,623
Posted By funkpolbrother
Re: Causing a Pro Tools SHUT DOWN

I'm actually on OSX 10.4.8

Additionally, it seems that everytime I try to initiate Stucture, Pro-Tools just shuts itself down....no message from Mac asking if I'd like to Re-Open the app, etc.......
Forum: Virtual Instruments 03-14-2007, 12:07 PM
Replies: 9
Views: 2,623
Posted By funkpolbrother
Re: Causing a Pro Tools crash

Not at my home system right now, but if memory serves me correctly, I'm on....
MacOSX 10.4.6 (I think)
2.16GHz Intel Core 2 Duo MacBook Pro
2 Gigs RAM
PT LE 7.3.1
Forum: Virtual Instruments 03-14-2007, 09:20 AM
Replies: 9
Views: 2,623
Posted By funkpolbrother
Re: Causing a Pro Tools crash

...Same problem here....
Forum: Post - Surround - Video 03-13-2007, 02:49 PM
Replies: 10
Views: 3,624
Posted By funkpolbrother
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-11-2007, 02:00 PM
Replies: 2
Views: 2,208
Posted By funkpolbrother
Re: Maxim crackling and audio artifacts

Are you using it as a "Stereo" plug-in? If so, try using the "Multi-Mono" version of it. I no longer use this plug-in, but when did, I always had problems with the Stereo version...Distortion,...
Forum: Post - Surround - Video 12-14-2006, 09:22 PM
Replies: 80
Views: 9,131
Posted By funkpolbrother
Re: Mixing 5.1 for Discovery

C'mon Fletch, you know that Discovery's spec is where it's at.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-21-2006, 06:40 PM
Replies: 10
Views: 3,986
Posted By funkpolbrother
Re: White Noise when \"recording\" into Logic via MBox

That was the solution.....thanks Digi Tech Support!!!!!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-21-2006, 12:36 PM
Replies: 10
Views: 3,986
Posted By funkpolbrother
Re: White Noise when \"recording\" into Logic via MBox

Still get White Noise as soon as I put Logic into record...I trashed prefs, etc....just as specified on the link digi support referenced.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-21-2006, 10:48 AM
Replies: 10
Views: 3,986
Posted By funkpolbrother
Showing results 1 to 25 of 49

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com