Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 28
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: NS3474
Forum: VENUE Live Sound Systems 12-12-2013, 06:00 PM
Replies: 11
Views: 6,229
Posted By NS3474
Re: Reel Tape Saturation sounds like Devil Voice

Hard to say . . . We did the 3.0 update a while back, and I haven't noticed it since then. I also switched from "Swiss" to "US" and "hi-output." I also may have grown used to it, but I'm not...
Forum: FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 10-17-2013, 07:29 PM
Replies: 5
Views: 5,788
Posted By NS3474
Re: Stem Outputs with Mbox Pro 3?

Oh, that's great! I hadn't thought of that little tidbit . . . I'd basically just be using the mixing desk as a summing mixer, so in theory I'm using it more for color than level control. With that...
Forum: AAX Plug-ins 10-09-2013, 08:33 PM
Replies: 108
Views: 122,713
Posted By NS3474
Re: Avid 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

Hi guys/gals,

If this has been answered somewhere else, I couldn't find it.

I have a TDM iLok authorization for the BF Classic Compressor Bundle v4 (includes only BF-2A and MC77), as well as a...
Forum: FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 10-06-2013, 08:03 PM
Replies: 5
Views: 5,788
Posted By NS3474
Re: Stem Outputs with Mbox Pro 3?

So here's an addendum (or perhaps just dumb) question regarding stem outputs:

Maybe I'm not understanding the relationship between the Pro Tools "world" and the Mbox 3's "cue mix software world,"...
Forum: FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 10-04-2013, 11:14 PM
Replies: 5
Views: 5,788
Posted By NS3474
Re: Stem Outputs with Mbox Pro 3?

This is very good news! I had assumed that, in the digital realm, a Line Out was a Line Out was a Line Out . . . but I have had enough experience with Digi/Avid to know that sometimes this is only...
Forum: FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 10-04-2013, 01:41 PM
Replies: 5
Views: 5,788
Posted By NS3474
Stem Outputs with Mbox Pro 3?

Hey guys/gals,

If this has already been answered, I couldn't find it.

I'm considering getting an Mbox Pro 3 to run with PT11 on Windows 7. I am also considering getting a small 8-channel...
Forum: VENUE Live Sound Systems 11-19-2011, 01:39 PM
Replies: 10
Views: 9,933
Posted By NS3474
Multiple Tap Delays?

Hey guys,

Is it possible to have two different "events" controlling tap times for two different plugins? For example, can I have 'F8' control the universal tempo, and 'F7' control the tap tempo...
Forum: VENUE Live Sound Systems 08-01-2011, 05:27 PM
Replies: 11
Views: 6,229
Posted By NS3474
Re: Reel Tape Saturation sounds like Devil Voice

Not yet. Honestly, I've just stopped using it. I certainly can't recommend it to anyone. What a shame.
Forum: VENUE Live Sound Systems 06-14-2011, 10:31 AM
Replies: 6
Views: 3,274
Posted By NS3474
Re: POP! noises when moving channels

This is exactly what I thought. But now the show file changes seem to be 'louder.' Turning the board off without having to run across Kingdom Come to hit the amps is a nice touch, though.
Forum: VENUE Live Sound Systems 06-13-2011, 09:21 AM
Replies: 6
Views: 3,274
Posted By NS3474
POP! noises when moving channels

Hi guys/gals,

We're using an SC48 (v 2.9.1), and we're having an issue with "moving selected strips here" and "making selected strips stereo." Performing either of those actions generates a very...
Forum: VENUE Live Sound Systems 05-26-2011, 06:02 PM
Replies: 11
Views: 6,229
Posted By NS3474
Reel Tape Saturation sounds like Devil Voice

Hey guys,

I've had pretty good results using Reel Tape Saturation very lightly (default settings) on the main L/R with our SC48. However, I've noticed that when we have solo'd vocals (i.e. just a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-18-2011, 07:57 PM
Replies: 5
Views: 6,286
Posted By NS3474
Re: Hardware Buffer Size errors (9092, 9094, 9129)

Okay, I THINK my problem is solved. I couldn't believe that "your processor isn't cool enough" was the be-all-and-end-all answer, so I did some more tinkering. I went into the BIOS and found that...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2011, 02:42 PM
Replies: 5
Views: 6,286
Posted By NS3474
Re: Hardware Buffer Size errors (9092, 9094, 9129)

Just a quick update:

This 'crashing' seems especially likely when I click on the horizontal scroll bar (to sweep across tracks in mix view or time in edit view). If I Shift+scroll with the mouse,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-12-2011, 04:08 PM
Replies: 5
Views: 6,286
Posted By NS3474
Hardware Buffer Size errors (9092, 9094, 9129)

I have recently upgraded to a new computer, but had this same problem with the older computer as well. When playing back a session on PTLE 8.0.1cs2 (with original Mbox), playback will stop and I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-12-2011, 11:27 AM
Replies: 16
Views: 6,166
Posted By NS3474
Re: Core i7 system with -9073 error

Thanks for this thread, guys. I just set up a new system and got the same problem. Unchecking indexing and compression on my 500G session drive seems to have fixed the issue. (The WinXP...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2011, 07:10 PM
Replies: 3
Views: 4,933
Posted By NS3474
Re: Orignial MBox not recognized as audio device

Thanks for the response, Albee. I did download the ASIO4ALL drivers, but it appears to be just two .dll files and an uninstall program? I can't get the Device Manager to 'find' these drivers when I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2011, 01:28 PM
Replies: 3
Views: 4,933
Posted By NS3474
Orignial MBox not recognized as audio device

Hi guys and gals,

First off, I want to stress that I'm trying to use my MBox as a USB audio interface to run TrueRTA, and NOT Pro Tools.

I'm running Windows 7 Starter on a netbook so I can go...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2010, 01:55 PM
Replies: 2
Views: 3,137
Posted By NS3474
Really, all I want to do is scroll to measure 63

Hi guys and gals,

All of a sudden, my edit window doesn't scroll like it should.

I open up a new session, and with the zoom set way back, I can scroll left and right no problem. When I zoom...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-07-2010, 10:38 PM
Replies: 0
Views: 2,725
Posted By NS3474
Popping and clicking . . . and yup, I tried increasing the buffer size

Hi guys and gals.

I have been running PT8.0.1 with an Mbox1 and Korg MicroKontrol keyboard for a while now with no problems. I just installed Toontrack EZDrummer, as well as the drivers for an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-24-2009, 02:46 PM
Replies: 6
Views: 3,419
Posted By NS3474
Re: MIDI pitch shifts unexpectedly in PT8?

Sorry for the delay. I'm not running Hybrid, I'm running XPand2 in PT8.0.0 with Windows XP SP3.

I just now re-opened the session that was giving me problems. Tuning was fine. I was playing...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-18-2009, 09:04 PM
Replies: 6
Views: 3,419
Posted By NS3474
Re: MIDI pitch shifts unexpectedly in PT8?

It's happened on a few different sessions. On one session, the drums (BFD Lite) shifted in pitch, with the hi-hats literally getting higher in pitch.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-18-2009, 02:39 PM
Replies: 6
Views: 3,419
Posted By NS3474
MIDI pitch shifts unexpectedly in PT8?

Hi guys and gals,

I'm running PTLE8 with an Mbox. I am using XPand2 for a bass part, and my MIDI keeps going from being in tune to about a 1/4 step SHARP. No pitch bending, transposing, or...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-20-2009, 09:23 PM
Replies: 1
Views: 3,820
Posted By NS3474
Re: PTLE8 will not install

The exact text of the error message:

"ProToolsLE.exe - Unable to Locate . . .

This application has failed to start because wmidx.dll was not found. Re-installing the application may fix this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-20-2009, 09:09 PM
Replies: 1
Views: 3,820
Posted By NS3474
PTLE8 will not install

Hi guys, and thanks in advance for your help.

I am trying to install a boxed version of PTLE8 on my computer, running XP Pro (SP2). I have included the Sandra report below.

I insert the disc,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-13-2009, 08:34 PM
Replies: 8
Views: 4,630
Posted By NS3474
Re: PTLE8 Vanishes on Launch

Hey guys,

I've tried uninstalling/reinstalling after reverting from Internet Explorer 8 to IE7. The program installs - sloowwwwwly. I restart, try to launch PT, and get . . . four seconds of...
Showing results 1 to 25 of 28

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com