Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sssonic
Forum: Pro Tools 9 05-02-2012, 08:55 AM
Replies: 8
Views: 8,207
Posted By sssonic
Re: Separate volume automation for each playlist?

Yes, that's what I've gone ahead and done, which I guess is not that big a deal, though it does make things more cluttered and creates more potential for error.
Forum: Pro Tools 9 05-02-2012, 03:06 AM
Replies: 8
Views: 8,207
Posted By sssonic
Separate volume automation for each playlist?

For me, one of the most useful things of having a separate playlist would be to have separate volume automation - but as far as I can see, this is not possible. Please tell me I'm wrong, though. Is...
Forum: Pro Tools 9 12-09-2011, 08:13 AM
Replies: 1
Views: 1,834
Posted By sssonic
Re: Looping woes

Update: I got it to work by testing a completely new session to see if default settings would help me out. I'm not completely sure why it's now working, but perhaps because I wasn't making the...
Forum: Pro Tools 9 12-09-2011, 07:52 AM
Replies: 1
Views: 1,834
Posted By sssonic
Looping woes

I am attempting to loop a selection on a MIDI track. I only want to loop it during playback. I have read and followed the manual. I make a selection. I turn on Loop Playback. I turn on Dynamic...
Forum: Pro Tools 9 12-04-2011, 10:44 AM
Replies: 4
Views: 3,368
Posted By sssonic
Re: Tempo ruler not affecting all tracks

Actually, it does seem to have something to do with the Vienna player. If I send to another instrument, I don't have the problem. Very strange.
Forum: Pro Tools 9 12-04-2011, 09:56 AM
Replies: 4
Views: 3,368
Posted By sssonic
Re: Tempo ruler not affecting all tracks

I have MIDI tracks that send to instrument tracks. Everything is set for tick based. The MIDI tracks that don't seem to work properly are those that are sending to my Vienna Instrument tracks, though...
Forum: Pro Tools 9 11-24-2011, 05:47 AM
Replies: 4
Views: 3,368
Posted By sssonic
Tempo ruler not affecting all tracks

I have multiple tracks with long, held notes at the end, where there is also a gradual slowing of the tempo via automation in the tempo ruler. The tempo ruler is working in general - all the attacks...
Forum: Pro Tools 9 11-07-2011, 10:34 AM
Replies: 1
Views: 2,867
Posted By sssonic
Re: Calculate tempo does not match tempo ruler

OK - I figured out I had to change the resolution to a quarter note. This doesn't really make sense to me, but so be it!
Forum: Pro Tools 9 11-07-2011, 10:16 AM
Replies: 1
Views: 2,867
Posted By sssonic
Calculate tempo does not match tempo ruler

I have a tempo ruler that clearly shows a tempo of 90 bpm. When I use the Tempo Operations window to create a tempo curve in the ruler, however, if I click on 'Advanced' and choose Calculate start...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-30-2011, 03:55 AM
Replies: 4
Views: 5,542
Posted By sssonic
Re: Changing note values while changing meter - I'm stumped

Well, I found another way to accomplish this. I used the Time Compression/Expansion tool (TCE) to stretch everything by a factor of 1.333 and then changed the meter. (No need to change to sample...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-30-2011, 02:29 AM
Replies: 4
Views: 5,542
Posted By sssonic
Re: Changing note values while changing meter - I'm stumped

suicune, I'm trying to do the opposite procedure and haven't been able to make it work. I want to go from 12/16 to 4/4 using triplets. I followed your instructions setting the click to 1/4 instead of...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com