Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: beecher
Forum: ICON & C|24 11-07-2014, 04:37 PM
Replies: 2
Views: 4,426
Posted By beecher
Re: Control 24: Preamps not working and Peak leds are lit at all times

I have the same prob on channels 1-8 but fortunately I don't use the inputs just for a controller. I do have noise in my headphone mix because of this. Were you able to fix the problem? I am thinking...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-25-2010, 08:03 PM
Replies: 0
Views: 2,045
Posted By beecher
midi issues

i am using my roland rs 9 as a midi input to my mbox 2 , le 8.03 to add keys and control strike. sometimes i will open an existing session and the track will not recognize the midi input of my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-12-2010, 06:49 AM
Replies: 3
Views: 3,876
Posted By beecher
Re: will lexicon mx200 plug in work with pt le mbox 2?

Through the digital in/out. The plug in is active on my inset and I can control it with the hardware (200), the signal is going into the 200 through the dig i/o. I have tried everything. Even...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-11-2010, 06:56 PM
Replies: 3
Views: 3,876
Posted By beecher
will lexicon mx200 plug in work with pt le mbox 2?

i have the 200 connected correctly, i can insert the plug in on my insert and can control the the plug in with the 200 but it wont alter the sound in any way. there is a good signal going to the 200...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-11-2010, 05:46 AM
Replies: 10
Views: 5,014
Posted By beecher
Re: pt le output question

thanks for all the info
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 08:51 PM
Replies: 10
Views: 5,014
Posted By beecher
Re: pt le output question

i guess it would be a hardware buss. i am trying to send out to the spdif to go to an external effect. I am pretty green on pts. I have been getting along just fine until i decided to hook up my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 08:29 PM
Replies: 10
Views: 5,014
Posted By beecher
Re: pt le output question

internal bus outputs. sorry, i didn't specify
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 07:48 PM
Replies: 4
Views: 2,466
Posted By beecher
Re: new day new problem with mx 200 plugin

thanks. i just read on another site that you need to unplug the unit wgile pt boots up due to the midi recognition
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 07:43 PM
Replies: 10
Views: 5,014
Posted By beecher
Re: pt le output question

i am using the m box 2.
Forum: Tips & Tricks 03-10-2010, 07:18 PM
Replies: 6
Views: 3,889
Posted By beecher
Re: anyone been successful using the lexicon mx200 plug in?

got it installed. Plug in is now there and opens but for some reoson it says the 200 is not hooked up.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 07:14 PM
Replies: 10
Views: 5,014
Posted By beecher
pt le output question

All my pt sessions have only 1 output choice and it is output 1&2. i have read in other post's about sending to other outputs. i have tried messing around in the set up window on the i/o tap but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 07:04 PM
Replies: 4
Views: 2,466
Posted By beecher
Re: new day new problem with mx 200 plugin

i have read other post that says it does. The plug in is there and i can insert it,
just does not recognize the hardware being hooked up. i have loaded the programs a couple of times.No luck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-10-2010, 06:50 PM
Replies: 4
Views: 2,466
Posted By beecher
new day new problem with mx 200 plugin

i just installed fxpansion to convert mx200 plug in to rtas. the plug in is now in my track inserts but when i open, the plug in opens and says mx not recognized. I have the digital in outs hooked up...
Forum: Tips & Tricks 03-10-2010, 06:18 AM
Replies: 6
Views: 3,889
Posted By beecher
Re: anyone been successful using the lexicon mx200 plug in?

Thanks a million. Where do I get that program?
Forum: Tips & Tricks 03-10-2010, 05:17 AM
Replies: 6
Views: 3,889
Posted By beecher
Re: anyone been successful using the lexicon mx200 plug in?

Yes. It was the software that came with the unit. I have downloaded it as well as the updated version from the Lexicon website.
Forum: Tips & Tricks 03-09-2010, 07:43 PM
Replies: 6
Views: 3,889
Posted By beecher
anyone been successful using the lexicon mx200 plug in?

i can not seem to figure out how to use the lexicon mx200 plug in with protools le 8.
I have hooked the digital in and out from my m box 2 to the mx200 and the usb to the computer from the 200 but...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com