Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: antonzedd
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-16-2006, 10:45 PM
Replies: 1
Views: 1,858
Posted By antonzedd
Mbox 1 Question, need some help!

I bought a used Mbox1 and it came with the 5.3.3. LE software. Only problem is that I don't have the instruction manual and appearantly the inside cover of it has the registration code. Is there any...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-14-2003, 05:19 PM
Replies: 0
Views: 2,254
Posted By antonzedd
My Mbox works fine on the SiS chipset system i have?

Just thought you should know, as a recent buyer of the Mbox, it works nicely on my computer which has an SiS chipset and no hardware base soundcard. I've recorded lots of tracks and mixed them, and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2003, 11:09 AM
Replies: 0
Views: 1,756
Posted By antonzedd
antonzedd

i have recently purchased an mbox but i don't want to use protools(for now).

How do i set the mbox up in Cubase SX? I've installed the new ASIO driver and everything, its supposed to be...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com